Home > Agenda > WWTV filme online inclusiv pe dispozitivele IoS

WWTV filme online inclusiv pe dispozitivele IoS

Acum, prin descarcarea aplicatiei WWTV – disponibila in iTunes, utilizatorii platformei pot urmari filmele preferate oriunde si oricand, in deplina legalitate, la cele mai mici preturi.

WWTV, cea  mai noua platforma legala de tip VOD (video-on-demand) intrata pe piata la mijlocul anului trecut, lanseaza aplicatia IoS disponibila pentru descarcare in mod gratuit in iTunes .    Pana in prezent numai grila TV, care include 20 de canale, putea fi accesata de pe orice dispozitiv. Prin lansarea aplicatiei, accesul la continutul video-la-cerere este extins de la dispozitive fixe avand sistem de operare MacIntosh sau Windows catre dispozitivele mobile IoS, oferind utilizatorilor posibilitatea de a urmari filme online oriunde ar fi in Romania, in mod legal.

Detinatorii de dispozitive IoS pot descarca aplicatia WWTV si pot viziona oricare din cele 110 filme (cu preturi intre 1 si 1,50€) din lista, achizitionand continutului video-la-cerere doar in versiunea web a platformei.  WWTV pune dispozitia utilizatorilor o oferta variata de titluri si noutati, mentionand printre acestea: Now You See Me, Safe Haven, The Big Wedding, Olympus Has Fallen, Warm Bodies. Lista urmeaza a fi completata cu peste 60 titluri in perioada imediat urmatoare, printre care numarandu-se: Jobs, Empire State sau RED2.  Iubitorii de filme pot opta si pentru Super Pack, cea mai avantajoasa oferta WWTV care da posibilitatea vizionarii intr-o luna a 50 de filme la numai 2,50€.


Loading...

Comenteaza acest articol

WWTV filme online inclusiv pe dispozitivele IoS

by   1 min
0