Tabu
Image default
PEOPLE

Xonia s-a întors în țară și e concurentă la un show de stil

Acum că nu mai sunt spectacoole și concerte, o parte dintre solistele noastre și-au găsit altfel de contracte, unele dintre ele în televiziune. Este și cazul Xoniei, care s-a întors din străinătate și a devenit concurentă la un show de stil alături de alte vedete după ce Emy Alupei a fost eliminată.
Astfel, începând de miercuri, 11 noiembrie, o nouă aspirantă la marele titlu de cea mai stilată celebritate vine la “Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a-și demonstra veleitățile stilistice și calitățile artistice. Cunoscută atât pe plan național, cât și internațional, cu numeroase și prestigioase colaborări muzicale, precum superstarul J Balvin, de săptămâna aceasta, Xonia declara război stilistic contracandidatelor. Cântăreața, ultima concurentă intrată în această competiție, după cum anunță Ilinca Vandici, spune că a acceptat bucuroasă propunerea de a participa la emisiunea de stil la postul turcesc. “Sunt foarte emoționată și, în același timp, mă bucur enorm să fiu aici, alături de voi!”, spune solista. Xonia, pe numele sau Loredana Sachelaru născută în Melbourne (Australia) și-a început cariera muzicală la vârsta de 8 ani, până la vârsta de 14 ani semnase deja un contract cu o casă de discuri. În cariera sa muzicală a colaborat cu nume grele ale industriei muzicale internaționale, precum Martin Jenkins (VHJ Music), Rob David (Kylie Minogue – “Can’t get you outta my head), Brian Rawling (Cher), Doug Brady (Olivia Newton John, Doug Brady), Kevin Colbert (Paulina Rubio – “Casanova”, Brian Canham (Psuedo Echo – “Funky Town”). De asemenea, Xonia a dus pasiunea pentru actorie la alt nivel și, după absolvirea cursurilor de specialitate, a urmat o serie de colaborări cu agenții de profil; printre aparițiile cinematografice și TV.

xoniaÎn anul 2006, Xonia a fost aleasă să reprezinte Australia la concursul internațional “Miss Diaspora”, concurs pe care l-a și câștigat. Acest lucru i-a oferit șansa să cânte în cadrul Festivalului Callatis în fața celor 20.000 de spectatori. În 2008, Xonia a decis să lucreze independent și să își dezvolte talentul artistic la Hollywood Pop Academy din Los Angeles, unde a fost acceptată să studieze, acolo unde au fost elevi și Britney Spears, Rihanna, Ne-Yo, Janet Jackson, Adam Levine și Lindsay Lohan. Anul 2010 marchează colaborarea ei cu trupa Deepcentral și semnează single-ul „My Beautiful One”, care numără, în prezent peste 4 milioane de vizualizări. Anul 2014 a marcat prima colaborare a Xoniei cu un artist internațional, J Balvin, superstarul columbian, își pune amprenta asupra noului single al cântăreței “I Want Cha”. Piesa devine rapid un imn de club, adunând peste 5.000.000 de vizualizări pe YouTube, în primele trei luni de la lansare.

ARTICOLE SIMILARE

Măruță n-are noroc la fini! Ce spune despre divorțul lui Pepe

Tabu Tabu

Selly s-a mutat singur în București. Cum arată apartamentul

Tabu Tabu

Costin Mărculescu și-a presimțit moartea. Mesajul sfâșietor trimis de actor celui mai bun prieten

Andreea Damian

Serena Williams, detalii despre bebelușul lui Meghan Markle

Andreea Damian

Prima imagine cu Alexandra Dinu în noul proiect TV

Tabu Tabu

Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi

Andreea Damian

Scrie un comentariu