Home > Lifestyle > Stiri > Yoko Ono: “John Lennon nu avea bulimie”

Yoko Ono: “John Lennon nu avea bulimie”

Yoko Ono ii ia apararea fostului ei sot, John Lennon, despre care se spune ca ar fi avut bulimie si o relatie ciudata cu mancarea.

O carte aparuta recent si semnata Debra Sharon Davis, “BackStage Pass VIP”, descrie obsesia cantaretului pentru “mancarurile interzise”, acesta scapand de vina de a le savura vomitand. Vaduva sa, Yoko Ono, spune ca acest lucru nu este adevarat si ca artistul isi permitea doar din cand in cand sa manance un baton de ciocolata.

Cartea nu dezvaluie secrete numai despre Lennon, ci si despre Mick Jagger, Janis Joplin sau George Harrison. Conform autoarei, Lennon putea sa-si ascunda bulimia pentru ca era inconjurat de artisti care se confruntau cu propriile dependente, de droguri si alcool.

“Trebuie mentionat ca, la acea vreme, publicul nu era constient de riscurile pe care le implica bulimia pentru sanatate. Lennon nu avea practic niciun punct de referinta pentru ceea ce i se intampla”. Autoarea mentioneaza ca Lennon era innebunit dupa inghetata, pe care o punea peste cereale. “Mancarea era pentru el sacra dar il si speria. Era slabiciunea lui”.

Yoko Ono, pe de alta parte, spune ca Lennon nu avea nicio problema cu mancarea: “Manca foarte sanatos. Avea o dieta vegetariana, macrobiotica, cateodata tinea cure doar pe baza de sucuri. Toate sunt diete foarte sanatoase”.

Articole asemanatoare
stelele muzicii
Cum ar fi arătat stelele muzicii dacă ar mai fi trăit și azi. GALERIE FOTO
Cât de gras înseamnă prea gras?
Robbie Williams i-a salvat viața lui Geri Halliwell
Sărbătoritul zilei

Comenteaza acest articol

Yoko Ono: “John Lennon nu avea bulimie”

by   1 min
0