Tabu
CULTURESlider

You Dance! You Fly! You Play! la Airfield Festival

Airfield Festival, cel mai cool festival al verii, va avea loc intre 30 iulie si 2 august 2015, pe Aerodromul Magura, la 5 km distanta de Sibiu si este mixul perfect intre muzica de calitate, activitati aviatice, sporturi extreme si de agrement si activitati recreationale si artistice. Pasiunea pentru muzica buna, zbor si activitati in aer liber se regasesc in cele trei elemente cheie ale festivalului:

You Dance!

girl listening to music over a cyan musical backgroundE greu sa gasesti un mix bun care sa te tina in priza timp de 4 zile? Airfield Festival propune cel mai diversificat meniu muzical al anului: hip-hop, electro, jazz, techno, funk, rock alternativ, ska, balcanic. Peste 70 de proiecte muzicale vor evolua timp de 4 zile pe 4 scene, 3 outdoor si una in incinta unui hangar de aviatie, echipate cu cele mai performante sisteme de sonorizare la ora actuala: D&B Audiotechnik si Function One.

Pe main stage vor performa Little Dragon, The Skatalites, Roy Hargrove Quintet, Gus Gus, Klingande + Arnold Sax, Jazzanova Live feat. Paul Randolph, Mo’Horizons, Nôze & Band, Moonlight Breakfast, Fanfare Ciocarlia, Subcarpati, Omul cu Sobolani, Coma, E.M.I.L, Panama Cardoon, Dj K-lu vs. Dj Sauce.

Cel mai bun lineup de hip-hop al verii din Romania se asculta la Airfield Festival: Mobb Deep, KRS-One, R.A. The Rugged Man, The Four Owls + Molotov, The Doppelgangaz, DJ Woody, Decks’n Drums, Professor P & DJ Akilles, MC Life & DJ Nappa, CTC, Haarp Cord, Unda Comuna, Alan & Kepa, Flou Rege, raku, Carbon, Misiune de pedeapsa, Macanache, Ateliere de creatie, Keri & Serafim si Pietonu.

Scena techno va fi animata de artisti de referinta: Dixon, Ame, DJ Koze, Mano Le Tough, Nick Curly, M.A.N.D.Y., Recondite (Live), Mathias Kaden (Live), Blomqvist, Ray Okpara, Andrey Pushkarev, Mihai Popoviciu, Izhevski & Gorje Hewek, Mano, Gully, Bog, Liquid, Adi Dumitra & Toygun, Ciprian Popa, Adub & Razvan Mate, Others, Bozzo & Aton Pann vor antrena atmosfera pe singura scena din Romania amenajata in incinta unui hangar activ de aviatie.

Airfield Stage este o scena pentru toate gusturile, unde alaturi de Golan, Alexandrina, Silent Strike & Dan Basu, Loungerie II, Clay Windham & Band, DJ Vasile, Matze, Rolf Ono, Dreamdoktor, Lipiciosii, Alt Om, UFE, I’m the Trip, Satallites, Rotopercutor, EMAP, Duro Disco, Karpov not Kasparov vor urca pe scena si tineri DJ sustinuti si promovati de Airfield Festival in cadrul Airfield School of Talents.

Sky diver floating in the air.

 

You Fly!

Nimic nu se compara cu experienta zborului! La Airfield te bucuri de festival de la inaltime. Survoleaza orasul Sibiu si imprejurimile timp de 20 de minute de la bordul unui avion Cessna-172 sau al unui elicopter Bell-206 Jet Ranger sau incearca experienta ridicarii cu balonul cu aer cald ancorat la sol si traieste momente unice deasupra tuturor, la 30 m inaltime. Daca vrei ceva mai extrem si ai minim 18 ani, incearca saltul cu parasuta in tandem de la 3.500 de m, cea mai sigura alternativa de a testa caderea libera si zborul cu parasuta.

 

hepta_251719You Play!

Airfield Festival inseamna mai mult decat muzica buna. Cele 40 de hectare ale Aerodromului Magura sunt spatiul perfect pentru 4 zile pline de activitati sportive, recreationale si artistice.

Amatorii de sporturi extreme se reunesc in skatepark-ul si dirt park-ul special amenajate pe Aerodromul Magura, cel mai intins teren de joaca al verii. Bikeri si skateri de pretutindeni vor provoca legea gravitatiei in show-uri pline de adrenalina presarate cu trick-uri si scheme spectaculoase.

Pasionatii de pedalat pot testa un traseu offroad de aproximativ 23 de km pe biciclete MTB Scott de ultima generatie. Traseul are ca punct de pornire si de sosire Aerodromul Magura si strabate mai multe zone pitoresti ale Sibiului, fiind o imbinare de elemente diverse: deal, munte, padure, lacuri, rau, privelisti impresionante.

Trupa Parkour Oradea, cunoscuti pentru momentele care au facut senzatie la Romanii au talent, vor oferi un show exploziv si plin de energie cu multe acrobatii, elemente de parkour si freerunning, atat pe scena cat si pe teren plat.

Pana in 29 iulie, pretul unui abonament la Airfield Festival este de 219 RON si poate fi cumparat din reteaua Eventim, din punctele de vanzare fixe Airfield si online de pe Eventim.ro, Myticket.ro si Tomtix.ro. Mai multe informatii pe www.airfield.ro si pe pagina de facebook.Airfield Festival

 

 

 

 

 

.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 10 august

realitatea

BOTEZATU sustine ca iubeste …o femeie …maritata!

Cineva a făcut măști împotriva poluării pe care chiar îți vine să le porți deși înjuri autoritățile

Dora Constantinovici

Ce riscă Meghan Markle dacă va naște acasă

Andreea Damian

IISUS: Ce inseamna si cum se scrie corect numele

realitatea

Brad Pitt l-a ironizat pe prințul Harry, după plecarea în Canada. William s-a amuzat copios

Andreea Damian

Scrie un comentariu