Home > Lifestyle > Young & Rubicam divorțează de Team Advertising

Young & Rubicam divorțează de Team Advertising

Team Advertising, agenția de publicitate cu acționariat local afiliată rețelei mondiale Young & Rubicam (Y&R), va pierde în câteva luni afilierea la rețeaua globală care a consacrat-o, a declarat un oficial al companiei. “Împreună cu Team Advertising ne-am revizuit strategia, bazată pe dorința Y&R de a impulsiona implicarea noastră în această piață dinamică. Am hotărât reciproc, fără să ne facă plăcere acest lucru, să punem capăt asocierii noastre, la sfârșitul acestui an”, a declarat Bernard Barnett, Vice-President, Corporate al Young & Rubicam Brands EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), pentru MONEY EXPRESS.

Implicit, Team va pierde și bugetul de media al unui client de bază, }iriac Auto, existând riscul ca alți doi clienți – Danone, aflat în prezent în licitație pentru revizuirea contului de media, și Colgate-Palmolive – să renunțe la această agenție.

Cum poate fi interpretat divorțul Y&R de Team Advertising și ce se va întâmpla cu această afacere citește în revista MONEY EXPRESS.

Articole asemanatoare
Femeile însărcinate sau care alăptează “vând” mai multe haine
Virgil Abloh, prietenul lui Kanye West a fost angajat de Louis Vuitton
Piese cool pentru femei în toamna-iarna anului 2017
Idei vestimentare pentru a fi mai frumoasa si atragatoare in aceasta vara

Loading...

Comenteaza acest articol

Young & Rubicam divorțează de Team Advertising

by realitatea   1 min
0