Tabu
Image default
PEOPLESlider

Zac Efron a avut o aventură cu o fostă Spice Girl

Actorul Zac Efron și fosta Spice Girl Mel B au avut o aventură de-o noapte după ce au flirtat pe o aplicație online de întâlniri. Ea are 43 de ani, a cântat în anii ’90 într-o trupă  de fete și s-a despărțit recent de soț, el doar 30 de ani și e deja un burlac râvnit la Hollywood.

Și totuși, pentru Mel B și Zac Efron toate aceste diferențe nu prea au contat atunci când au început să flirteze pe o aplicație de dating dedicată exclusiv celebrităților. Melanie Brown sau Scary Spice, așa cum o cunosc fanii, s-ar fi culcat cu Zac Efron la scurt timp după ce a încheiat mariajul cu producătorul Stephen Belafonte. Deși fosta Spice Girl s-a bucurat doar de o „noapte de pasiune” alături de actorul american, surse din apropierea vedetei afirmă că ambii – Mel B și Zac – au perceput-o ca pe începutul unei relații serioase sau pe termen lung.

„(Zac) a terminat ajungând în apartamentul ei. S-au întâlnit și au petrecut câteva ore frumoase împreună”, a spus un prieten al fostei Spice Girl pentru The Sun. Sursa citată a precizat că nu a fost niciodată nimic serios între cei doi. „Nu a fost tocmai o întâlnire a minților. Niciunul nu a văzut acest lucru ca pe ceva de lungă durată, dar exista chimie acolo. Mel a crezut că Zac are un trup uimitor”, a precizat sursa.

Mel B s-a despărțit de Belafonte la începutul anului 2017, pe care l-a acuzat de abuz și hărțuire. Cei doi nu au divorțat încă oficial, iar fostei membre Spice Girl i s-a ordonat să efectueze la întâmplate mai multe teste de droguri și alcool timp de cel puțin patru luni, ca parte a acordului comun de custodie. Decizia judecătorului vine la scurt timp după ce fosta dădacă a cântăreței, Rusty Updegraff, a acuzat-o pe Mel că a avut o aventură cu Aaron Carter, dar și că are probleme cu drogurile și alcoolul.

ARTICOLE SIMILARE

Câți bani a câștigat Dani Mocanu din TikTok. Averea a fost strânsă din donațiile românilor

Andreea Damian

Fotografie Cristiana Apostol – Secvente

realitatea

Videoclipul ciudat al lui Kevin Spacey postat de Crăciun are milioane de vizualizări

realitatea

Alec Baldwin, primele declarații după tragedia de pe platourile de filmare. Detalii important din anchetă!

Andreea Damian

A murit actrița Angela Lansbury, din serialul „Verdict: Crimă!”

Andreea Damian

Lili Sandu a pozat în costum de baie la 6 luni de sarcină

Tabu Tabu

Scrie un comentariu