Home > Lifestyle > Stiri > ZAVORANU amendata pentru ca l-a facut “TIGAN” pe PEPE!

ZAVORANU amendata pentru ca l-a facut “TIGAN” pe PEPE!

Oana Zăvoranu nu vrea sa ingroape securea razboiului cu fostul sau sot, insa ar trebui să-şi pună fermoar la gură, după ce judecătorii de la  sectorul 1 au taxat- o pentru jignirile pe care i le-a adus lui Pepe în timpul  unor emisiuni TV. În opinia magistraţilor, care ieri au motivat decizia prin  care au obligat-o pe Oana să-i plătească fostului partener de viaţă daune morale  de 10.000 de lei, faptul că artistul latino a fost şicanat şi atacat chiar de “persoana care pentru o lungă perioadă de timp i-a fost soţie” e nepermis, chiar  dacă acesta e o persoană publică şi imaginea sa e supusă analizei publice.

“Prejudiciul suferit de reclamant există şi e legat de deteriorarea bunei  reputaţii pe care acesta o avea în mediul personal şi profesional, dar şi în  faţa publicului”, arată judecătorii, care fac şi o analiză între dreptul la  liberă exprimare şi sentimentul de umilinţă şi blamare pe care Pepe l-ar fi  resimţit în urma atacurilor fostei sale neveste. Astfel, spun magistraţii,  epitetele pe care Zăvoranca le-a folosit la adresa lui Pepe depăşesc normele  legale, iar susţinerile acesteia cum că tot ceea ce ea a declarat ar fi fost de  fapt nişte zvonuri, nu pot fi luate în calcul. De asemenea, judecătorii nu au ţinut cont nici de faptul că Oana a afirmat de nenumăte ori că l-a atacat pe  Pepe la nervi şi că i-ar fi cerut scuze, aşa că vedeta trebuie să scoată acum  din buzunar 10.000 de lei.

Pepe: «O să donez unei instituţii  cei 10.000 de lei »

Aşa cum a promis, Pepe nu se va folosi de banii pe care Zăvo este obligată să îi plătească, urmând ca de suma de 10.000 de lei să beneficieze copiii nevoiaşi: “Aştept banii! Ce-o să fac cu ei? O să ajut nişte copii care au probleme. O să mă gândesc către ce instituţie să-i donez. Oana nu a reuşit să probeze nimic din  ce a zis… Şi uite aşa, încet, încet, se mai face lumină în câte un caz! Îi  mulţumesc lui Mircea Stoian, dacă nu era el martorul Oanei, nu câştigam  procesul..”

Zăvo: «Nu o să trăiască şatra lui  pe banii mei»

“Nu a câştigat nimic. S-a făcut recurs, aşa că poate să viseze până îi sar  capacele la cai verzi pe pereţi. Mă plictiseşte ăsta rău şi nu am timp de el. Nu  o să trăiască nici el, nici şatra lui pe banii mei, aşa că să cânte la altă masă.”

Mai mult: taxată cu 10.000 de lei de judecători pentru că şi-a atacat fostul partener de viaţă şi i-a stricat imaginea – Vedete de la noi |

Articole asemanatoare
zavoranu oanu
N-ai să crezi cum arata Oana Zăvoranu în urmă cu 30 de ani
malvina cervenschi la birou
Top 5 vedete care și-au închis afacerile sau sunt pe cale să o facă
OANA ZAVORANU se iubeste cu medicul arab care a remodelat-o estetic
RALUCA PASTRAMA ii face al doilea copil lui PEPE

Comenteaza acest articol

ZAVORANU amendata pentru ca l-a facut “TIGAN” pe PEPE!

by   2 min
0