Home > Lifestyle > ZAVO spune ca PEPE a batut-o la betie! SEX in grup si alte dezvaluiri! Adevar sau razbunare?

ZAVO spune ca PEPE a batut-o la betie! SEX in grup si alte dezvaluiri! Adevar sau razbunare?

OANA ZAVORANU digera greu nunta luyi PEPE cu Raluca Pastrama si faptul ca acestia formeaza un cuplu fericit, rasplatit si cu o fetita minunata. ZAVO a inceput sa dea din casa detalii picante din casatoria ei cu Pepe. Chiar daca a incercat sa pastreze secret toate aceste lucruri, Oana nu s-a mai abtinut si a marturisit ca in timpul casniciei cu artistul a luat bataie de mai multe ori. “Nu m-am dus la o emisiune din cauza lui pentru ca m-a batut. Eu am fost lovita de mai multe ori de Pepe. Omul este violent, este dement cand este beat. Eu am tacut ca o cretina pana acum.”,  a spus Oana la WOWbiz.

In trecut, PEPE a mai avut problem cauzate de firea sa violenta, riscand chiar sa fie condamnat dupa ce a batut mar un avocat intr-un club de billiard, motivul fiind o disputa a victimei cu un nepot al artistului.

Nici nu s-a încheiat bine nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă că a şi început furtuna în căsnicia lor! Artistul ar fi fost filmat în timp ce făcea sex cu mai multe femei, iar înregistrările încă există.

Mai mult, Pepe ar fi lăsat însărcinată o prostituată din Constanţa.

Dezvăluirile au fost făcute de Oana Zăvoranu la Kanal D, precizând că poate proba oricând aceste afirmaţii.

“Pepe a făcut orgii sexuale. Am filmări cu el şi le pot arăta oricand. El mă înşela cu diverse femei. Are şi un copil cu una Suzi, damă de companie din Constanţa. Asta se întampla pe vremea în care eram căsătoriţi. În timpul căsniciei cu el, am fost sunată de o tipă, care mi-a confirmat relaţia şi care, pentru o anumită sumă de bani, dezvăluie tot. Nu am vrut să cred spusele ei, nu era îndeajuns de credibilă, încât să mă întâlnesc cu ea. Presa scria despre faptul că el ma înşela, dar acasă eram atat de proastă încat el ma hipnotiza şi mă făcea să nu cred nimic. Am pierdut şi bani mulţi că nu am vrut să îi fac rău imediat după divorţ”, a declarat Oana la Kanal D.

”Cum reuşeşte să vă prostească pe toţi, cu presupusa lui fericire?”, i-a întrebat bruneta pe cei prezenţi în emisiune.

Interesant este că Oana Zăvoranu şi Pepe au divorţat după ce artistul a descoperit că fost soţia l-a înşelat cu Tudor Ionescu, zis Tudy. El a declarat la vremea respectivă că avea filmări cu Oana şi cu Tudy când făceau sex.

zavo bataie pepe

Articole asemanatoare
zavoranu oanu
N-ai să crezi cum arata Oana Zăvoranu în urmă cu 30 de ani
malvina cervenschi la birou
Top 5 vedete care și-au închis afacerile sau sunt pe cale să o facă
OANA ZAVORANU se iubeste cu medicul arab care a remodelat-o estetic
RALUCA PASTRAMA ii face al doilea copil lui PEPE

Comenteaza acest articol

ZAVO spune ca PEPE a batut-o la betie! SEX in grup si alte dezvaluiri! Adevar sau razbunare?

by   1 min
0