Tabu
Image default
CULTURE What's hot

ZAVORANCA saltata de politie in timp ce lua MITA 10.000 euro!

 

Oana Zăvoranu a fost prinsă în flagrant, joi, de poliţiştii bucureşteni, după ce a luat 10.000 de euro de la un medic estetician pe care l-ar fi şantajat, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

UPDATE 20:00 Medicul estetician pe care l-ar fi şantajat Oana Zăvoranu este Marek Vâlcu, activ la o clinică privată din centrul Capitalei, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie. Zăvoranu i-ar fi trimis lui Vâlcu mai multe sms-uri, în care i-ar fi reproşat că rezultatele operaţiei la sâni făcută de acesta nu o mulţumesc şi i-au creat “mai multe probleme”. Medicul a depus plângere la Poliţie, unde a arătat mesajele primite de la Zăvoranu.

Potrivit surselor citate, Zăvoranu i-ar fi cerut 10.000 de euro medicului care i-a făcut o operaţie la sâni, pe motiv că este nemulţumită de rezultatul intervenţiei chirurgicale.

Oana Zăvoranu l-ar fi ameninţat pe doctor că va dezvălui presei informaţii presupus compromiţătoare despre acesta, dacă nu primeşte banii ceruţi.

Ea l-ar fi şantajat pe medic că dă în vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia în dosarul operaţiilor estetice de la Spitalul de Arşi.

Conform unor surse apropiate anchetei, Zăvoranu stabilise să primească banii de la medic în cursul zilei de joi, la Spitalul “Victor Babeş” din Bucureşti.

Ulterior, ea a schimbat locul de întâlnire, dorind să se vadă cu medicul în apropierea spitalului, la sediul unei clinici private.

Oana Zăvoranu a fost ridicată de Poliţie la scurt timp după ce a primit banii de la doctor.

Ea este audiată la Poliţia Sectorului 3.

Detalii pe www.gandul.info

ARTICOLE SIMILARE

„Cu susu-n jos”: Expozitie de Philippe Ramette

Sala de masaj si trandafiri in culisele concertului Madonna!

realitatea

Cei mai sexy participanti la Olimpiada!

Fratele Qandeel Baloch închisoare pe viață pentru „uciderea de onoare” a vedetei din Pakistan

realitatea

Aceasta este adresa lui MOS CRACIUN!

realitatea

Stiai ca plansul poate afecta creierul copiilor?

realitatea

1 comentariu

MIHAI PAULA 22 May 2014 at 21:55

Bineinteles, o scape basma curata, cum se zice. Doar e ….vedeta, nu?

Răspunde

Scrie un comentariu