Home > Sex-Relatii > Dragoste > Zece motive pentru care femeia inteligentă își găsește greu iubirea

Zece motive pentru care femeia inteligentă își găsește greu iubirea

Femeia inteligentă

Femeia inteligentă iubește! Se iubește în primul rând pe ea însăși. De aceea veți vedea femei inteligente care excelează pe plan profesional, dar care adesea sunt singure dintr-un motiv aparent evident, la prima vedere. Abia își găsesc timp pentru ele, ar spune unii. Psihologii ar spune că acestea găsesc cu greu un bărbat matur, care să se ridice la nivelul așteptărilor lor. De fapt, bărbații sunt intimidați de femeile inteligente… Dar femeilor inteligente nu le pasă!

Femeile inteligente își găsesc cu greu iubirea, pentru că puțini sunt bărbații maturi, cred ele, care pot să adauge un plus de valoarea relației sentimentale. Iată câteva motive pentru care o femeile inteligente sunt singure și disponibile mai multă vreme.

  1. Vrea să fie independentă.

Deține toate resursele de a se autosusține și adesea preferă singurătatea. Femeia inteligentă apreciază „spațiul ei fericit” și, de fapt, devine înfricoșător pentru ea să-l împartă cu altcineva.

  1. Preferă să rămână singură decât într-o relație complicată.

Ea știe ce merită și nu se multumește cu prea puțin.

  1. Este extrem de pretențioasă în definirea standardelor bărbatului perfect.

Femea inteligentă pune mult accent pe compatibilitate, pentru că, consideră ea, atracția fizică este trecătoare.

  1. Știe cum să se protejeze.

Femeia inteligentă nu-și lasă inima să-i dicteze viața.De aceea, nu riscă nimic. Va evalua și va determina riscurile înainte de a intra într-o relație amoroasă.

  1. Poate vedea granița subțire dintre atracție și angajament.

Femeia inteligentă știe bine că senzația de „fluturași în stomac” se datorează hormonilor și că iubirea adevărată este un lucru intim care se construiește și se trăiește. De aceea nu se va mulțumi cu mai puțin. Va aștepta până va ști că într-adevăr iubește respectivul bărbat.

  1. E prea ocupată.

Are o carieră hobby-uri și o viață socială care îi consumă tot timpul. Femeia inteligentă este ocupată să facă lucrurile pe care le adoră și nu găsește întotdeauna timp pentru a-și găsi perechea. Programul ei încărcat nu lasă prea mult timp pentru a ieși și a cunoaște persoane noi.

  1. Știe clar ce vrea de la viață.

Femeia inteligentă și-a făcut probabil planuri pentru următorii 10-20 de ani și cu siguranță nu își asumă riscuri care i-ar putea distruge planurile. Aspiră la poziții mai înalte în ierarhia socială, ceea ce fac dificile angajamentele amoroase.

  1. Se teme de decepții.
  2. Apreciază relațiile de iubire și preferă angajamentele de lungă durată.

Preferă să nu se bazeze pe iubire sau ideea de iubire pentru a consolida o relație. Vrea și trebuie să știe că există un acord cu privire la lucruri importante, cum ar fi stabilitate financiară.

  1. Crede că e o persoană intimidantă.

Femeia inteligentă e o persoană intimidantă, care emană sentimente de amenințare sau dominanță. Iar bărbații fug de o astfel de femeie.

 

Articole asemanatoare
matematica
Tot ce ai nevoie ca să descoperi dragostea este matematica. Dar te ajută ecuațiile să-ți găsești iubirea?

Comenteaza acest articol

Zece motive pentru care femeia inteligentă își găsește greu iubirea

by Andreea Damian   2 min
0