Tabu
Image default
lifestyle

ZESTRE la divort: ce primit ginerele lui Giovanni Becali! FOTO

O casa, o masina si o leafa grasa – acesta a fost pretul platit de  impresarul Giovani Becali pentru linistea si fericirea fiicei sale Pamela, care  a divortat la notar de barbatul cu care se casatorise cu un an in  urma.

Giovani Becali i-a facut fostului ginere o oferta de  nerefuzat. „National” a aflat detalii incredibile din culisele divortului Pamelei  Becali, care s-a despartit de Bogdan Marinescu in urma cu doua saptamani, la  notar. Surse din anturajul impresarului Giovani Becali au dezvaluit ca acesta se  declarase suparat in ultima perioada, din cauza faptului ca Bogdan mai mult  cheltuia decat producea si ca acesta ar fi trait in ultimul an, de cand s-a  insurat cu Pamela, mai mult pe spatele nevestei.

Faptul ca Bogdan a fost primit cu bratele deschise in familia Becali o  demonstreaza si cadoul primit de Pamela, inainte de nunta, de la unchiul Victor:  o firma profitabila, „Becali Footbal Management Consulting”. Ulterior, Pamela si  Bogdan au fost ajutati sa infiinteze o alta firma, „Touch of Taste”. Totul, doar  pentru a fi multumiti in cuplu si fericiti.

„Zestre” de divort

A urmat nunta fastuoasa de anul trecut, pentru care s-au cheltuit 500.000 de  euro, doar rochia costand 25.000 eur. Insurateii s-au mutat impreuna, in cartierul Floreasca, iar totul parea sa  mearga perfect. Numai ca, potrivit surselor noastre, relatia dintre cei doi s-a  degradat rapid. Bogdan obisnuia sa-si neglijeze nevasta, iar in acest an de  mariaj, cei doi s-au intalnit mai mult pe la reuniunile de familie si la  aniversarile apropiatilor, decat in patul matrimonial. Vazandu-si fiica tot mai  suparata, Giovani a pus piciorul in prag. In timp ce Pamela depunea actele de  divort, impresarul purta o discutie serioasa cu ginerele sau, in care i-a  explicat ca e dispus sa faca orice, pentru ca Pamela sa fie fericita. Giovani  i-a explicat ca il va lasa sa stea in continuare in Floreasca, ii va lasa si  masina si, bonus, ii va oferi ocazia sa lucreze in continuare in functia platita  regeste. Tot ce trebuia sa faca Bogdan era sa dispara definitiv din viata  Pamelei. Fara circ prin tribunale, fara scandal in tabloide. Pentru tanarul care  domicilia pana la nunta  intr-un apartament modest de la marginea  cartierului bucurestean Drumul Taberei s-a dovedit a fi un targ excelent, asa ca  a batut palma cu tata-socru. A semnat actele de divort si s-a intors la „zestrea” lui, primita cu ocazia despartirii de Pamela.

‭ioana ginghina si ruxandra

Comentati si cititi aici: http://www.enational.ro/actualitate/cat-l-a-costat-pe-giovani-becali-divortul-pamelei-192597.html/#ixzz26bqbFpXc

ARTICOLE SIMILARE

Kim Cattral, prea mare pentru hainele prea mici din SATC

realitatea

INNA – seminud in “Inndia” FOTO

Sărbătorește iubirea în stil românesc

realitatea

Kate Moss, apostrofată pentru declarații pro anorexie

realitatea

Oana Lis, dezvăluire ŞOCANTĂ: “În copilărie mâncam GÂNDACI de foame”

Ghici cine este regizorul nominalizat la Oscar

realitatea

Scrie un comentariu