Tabu
Image default
CULTURESlider

Ziggy Stardust alterego-ul lui David Bowie devine păpușă Barbie

Toymakers Mattel a anunțat o nouă păpușă populară inspirată de stilul lui David Bowie, după alterego-ul său Ziggy Stardust.

Ea e Barbie Ziggy Stardust

Încălțată cu cizme roșii pentru a se potrivi cu părul, cu o salopetă dungată, plus unele accesorii cosmice și vopsea pentru față, Barbie reproduce aspectul alterego-ului bisexual al lui Bowie  – deși zâmbetul obișnuitei firme de păpuși nu se potrivește chiar perfect cu personajul.

“Într-o sărbătoare dedicată celor două icoane din cultura pop, Barbie îl va imortaliza pe cel mai cameleonic cântăreț pop, compozitorul și actorul David Bowie, a cărui muzică original continuă să ne influențeze și să ne inspire”.

Bowie a introdus personajul Ziggy Stardust în 1971 și a compus albumul “The Rise and Fall of Ziggy Stardust” în 1972 și “Spiders From Mars” tot pentru Ziggy, cu piesele clasice Starman și Suffragette City. Personajul Ziggy a evoluat și mai mult în 1973, dând naștere epocii lui Aladdin Sane. Ziggy nu este singurul vizitator al spațiului cosmic comemorat săptămâna aceasta de Mattel. Compania a anunțat, de asemenea, o păpușă unică pe care o va lansa în cinstea astronautului italian Samantha Cristoforetti – a cărui misiune de 199 de zile pe Stația Spațială Internațională în 2014 a fost cea mai lungă misiune a unei femei – în cadrul proiectului Dream Gap. Isabel Ferrer, directorul european în marketing pentru Barbie, a spus că aceste două nou păpuși “au un scop clar: să inspire fetele să devină următoarea generație de astronauți, ingineri și oameni de știință din spațiu”.

ARTICOLE SIMILARE

Eva Longoria a primit o stea pe Walk of Fame

Andreea Damian

Oana Cuzino, transformată total de operațiile estitice. Cum arată acum

Andreea Damian

CHA CHA LITIX! Episodul 52. Nici cămătăria nu mai e ce a fost

Andreea Damian

George Buhnici, reacție spumoasă după ce a fost amendat cu 20.000 de lei de CNCD

Andreea Damian

Vasile Bănescu, purtător de cuvânt BOR: Toleranța nu este o valoare în sine

Dora Constantinovici

Kevin Hart a ajuns în scaun cu rotile. Accidentul stupid suferit de actor

Andreea Damian

Scrie un comentariu