Home > Agenda > Ziggy Stardust alterego-ul lui David Bowie devine păpușă Barbie

Ziggy Stardust alterego-ul lui David Bowie devine păpușă Barbie

Toymakers Mattel a anunțat o nouă păpușă populară inspirată de stilul lui David Bowie, după alterego-ul său Ziggy Stardust.

Ea e Barbie Ziggy Stardust

Încălțată cu cizme roșii pentru a se potrivi cu părul, cu o salopetă dungată, plus unele accesorii cosmice și vopsea pentru față, Barbie reproduce aspectul alterego-ului bisexual al lui Bowie  – deși zâmbetul obișnuitei firme de păpuși nu se potrivește chiar perfect cu personajul.

“Într-o sărbătoare dedicată celor două icoane din cultura pop, Barbie îl va imortaliza pe cel mai cameleonic cântăreț pop, compozitorul și actorul David Bowie, a cărui muzică original continuă să ne influențeze și să ne inspire”.

Bowie a introdus personajul Ziggy Stardust în 1971 și a compus albumul “The Rise and Fall of Ziggy Stardust” în 1972 și “Spiders From Mars” tot pentru Ziggy, cu piesele clasice Starman și Suffragette City. Personajul Ziggy a evoluat și mai mult în 1973, dând naștere epocii lui Aladdin Sane. Ziggy nu este singurul vizitator al spațiului cosmic comemorat săptămâna aceasta de Mattel. Compania a anunțat, de asemenea, o păpușă unică pe care o va lansa în cinstea astronautului italian Samantha Cristoforetti – a cărui misiune de 199 de zile pe Stația Spațială Internațională în 2014 a fost cea mai lungă misiune a unei femei – în cadrul proiectului Dream Gap. Isabel Ferrer, directorul european în marketing pentru Barbie, a spus că aceste două nou păpuși “au un scop clar: să inspire fetele să devină următoarea generație de astronauți, ingineri și oameni de știință din spațiu”.

Articole asemanatoare
barbie
Barbie va avea proteză de picior și va umbla din nou în scaun cu rotile
David Bowie
Noi dezvăluiri: David Bowie a sedus două fete și a vrut să facă sex cu ele pe melodia „Let’s Dance”
barbie
Barbie îmbracă ținute inspirate din colecțiile marilor designeri
barbie
Primește 1500 $ pe lună de la părinți să se transforme într-o păpușă Barbie vie

Comenteaza acest articol

Ziggy Stardust alterego-ul lui David Bowie devine păpușă Barbie

by realitatea   1 min
0