Tabu
Image default
FASHION

Zile Glam dedicate vizitatorilor Băneasa Shopping City

Începând cu 25 septembrie, până la sfarșitul acestei săptămâni, vizitatorii Băneasa Shopping City vor asista la prezentări de fashion inedite.

Cele mai noi colecții vestimentare reprezentând brandurile United Colors of Benetton, Calvin Klein, Pepe Jeans, Sacoor Brothers, Mandarina Duck, Piazza Italia și Xanaka vor conecta publicul larg cu cele mai în vogă tendințe sport, casual și smart casual ale acestui sezon.

Surprizele nu se opresc aici și până pe 15 Octombrie în Băneasa Shopping City vor fi o mulțime de activități dedicate modei și stilului printre care: ședinte foto, posibilitatea de a face fitness și de a asculta sfaturile unor antrenori profesioniști, ședințe de make-up și masaj, sfaturi de modă și de frumusețe date de profesioniștii din domeniu.

Programul prezentărilor din această săptămână :

Joi/Sâmbătă începând cu ora 18:00
: United Colors of Benetton, Calvin Klein și Pepe Jeans.

Vineri/Duminică cu începere de la ora 18:00 : Sacoor Brothers, Mandarina Duck, Piazza Italia și Xanaka.

ARTICOLE SIMILARE

Rozalb de Mura la Londra

realitatea

Ceremonia de învestitură din SUA. Rochiile Primelor Doamne de-a lungul decenilor

Andreea Damian

Helen Mirren, designer pentru Marks & Spencer?

realitatea

Barbie by designers, din nou

realitatea

King Karl la Curtea Regelui Soare

realitatea

Paris Hilton sau Zoe Saldana?

realitatea

1 comentariu

Anonymous 7 December 2008 at 15:19

Dana, nici nu stii cat ma bucur ca esti bine!Cand am aflat de cumplita tragedie care s-a abatut asupra ta, ma intrebam cum a putut oare Dumnezeu sa te lase sa treci prin disperarea aceasta!Cunoscandu-te insa,(caci pentru mine ai ramas tot profesoara de filosofie din liceu pe care o indrageam la nebunie)mi-am dat seama ca daca putea cineva sa traca peste aceasta boala cumplita si peste disperarea adusa de ea numai tu puteai fi aceea! Ma rog pentru tine, ma rog pentru Danuta-cum ii placea lui tanti sa-ti spuna si sunt convinsa ca acolo in ceruri vegheaza sa-ti fie bine. Te iubesc Dana si sper ca dragostea mea si a altora carora le-ai daruit din viata ta,sa te ajute sa uiti de boala( si ea de tine)!

Sarbatori fericite!Dana

Răspunde

Scrie un comentariu