Home > Agenda > ZILELE BUCURESTIULUI – 555 DE ANI

ZILELE BUCURESTIULUI – 555 DE ANI

„Sunt 555 de ani de Bucuresti. Este orasul in care am ales sa traim, de care trebuie sa invatam sa fim mandri. Sa-l sarbatorim impreuna!” (Sorin Oprescu, Primarul General al Bucurestiului).

Incepe Marea Sarbatoare a Bucurestiului! Timp de trei zile si trei nopti, Capitala va serba peste jumatate de mileniu. Vor fi petreceri in aer liber, concerte, expozitii, targuri, explozii de muzica si culoare. In perioada 19-21 septembrie, Piata Constitutiei, Piata Universitatii, parcul Cismigiu si Centrul istoric vor deveni “punctele fierbinti” ale Zilelor Bucurestiului.

Concerte de muzica usoara, muzica populara, muzica alternativa, clubbing, expozitii de arta, dans in aer liber, targuri, spectacole de teatru, parade ale costumelor de epoca, faimoasa “bataie cu flori de la sosea” sau proiectii 3D de ultima generatie, toate acestea celebreaza cei 555 de ani de viata ai Capitalei Romaniei.

Evenimentele dedicate aniversarii celor 555 de ani de atestare documentara a Bucurestiului vor debuta pe 18 septembrie, cu inaugurarea Hanului Gabroveni, monument istoric consolidat, reabilitat si modernizat, care va deveni noul centru cultural al Capitalei. De Zilele Bucurestiului, hanul isi va deschide portile pentru vizitatori.

Articole asemanatoare
lady gaga
Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19
Laura Cosoi s-a decis să fugă departe de București
Muzeul Grammy va prezenta prima expoziție în memoria Amy Winehouse din SUA
Cineva a făcut măști împotriva poluării pe care chiar îți vine să le porți deși înjuri autoritățile

Comenteaza acest articol

ZILELE BUCURESTIULUI – 555 DE ANI

by   1 min
0