Home > Lifestyle > Stiri > ZINA DUMITRESCU – tratament special antisinucidere!

ZINA DUMITRESCU – tratament special antisinucidere!

În urmă cu aproape doi ani, Zina Dumitrescu (76 de ani) a fost internată într-un cămin de bătrâni de lux, situat la 20 de kilometri de Bucureşti, în Snagov. Fiul ei, Cătălin Negreanu, plăteşte lunar 2.500 de lei, taxă care include masă, cazare, dar şi anumite tratamente de care regina modelingului românesc are nevoie zilnic.

Deşi în urmă cu două săptămâni mama Zina anunţa peste tot că ieri, de 1 martie, urma să ajungă acasă, întrucât a terminat tratamentul, iată că acest lucru nu este posibil.

Din cauza depresiei cu care s-a ales după moartea celor doi soţi, Costin Dumitrescu şi Rim Negreanu, ambii decedaţi într-o săptămână, aceasta are nevoie de supraveghere permanentă, conform Click.ro.

Ea face şedinţe cu un psiholog şi ia pastile antidepresie, tratament fără de care ar putea să se sinucidă. „Doamna doctor a decis ca Zina Dumitrescu să stea o perioadă îndelungată la cămin. Dânsa este sub observaţie medicală în permanenţă, are tratament zilnic pentru depresie, face şi şedinţe cu un psiholog de două ori pe săptămână.

Dacă nu ar urma acest tratament, doamna Zina ar deveni o persoană introvertită, care şi-ar putea face rău singură. Deocamdată nu poate să aibă grijă singură de ea, şi, dacă nu şi-ar lua medicamentele la timp, sănătatea ei ar fi în cădere liberă”, ne-a spus patronul căminului, Ion Cassian.

Pentru a-i face zilele mai frumoase, Cassian împreună cu Nelly Năstase, Violeta Tănase, Rodica Protasievici şi Cătălin Botezatu o scot frecvent în oraş şi o răsfaţă la saloane de înfrumuseţare sau la restaurante. Joi, de exemplu, Bote a organizat chiar la azil o seară de muzică şi întâlnire cu prietenii atât pentru mama Zina, cât şi pentru ceilalţi bătrâni internaţi acolo.

Articole asemanatoare
Denisa Potecaru de la Bravo ai Stil: Ne selectăm clientele!
Romania Fashion Festival a transformat Oradea in Capitala Modei pentru o zi
Catalin Botezatu: “Securistul care ne insotea nu ne dadea voie…”
Catalin Botezatu: “Sunt gurmand si incerc sa ma abtin, dar nu reusesc”

Comenteaza acest articol

ZINA DUMITRESCU – tratament special antisinucidere!

by   1 min
0