Home > Agenda > stiri > Zina Dumitrescu are Alzheimer?

Zina Dumitrescu are Alzheimer?


Zina Dumitrescu (76 ani), despre care apropiaţii ei susţin că ar fi fost diagnosticată cu Alzheimer, are tot mai des pierderi de memorie, simptom specific acestei boli incurabile.

Ea nu mai ştie de cât timp se află internată la azilul din Ghermăneşti, Ilfov, şi îşi aminteşte tot mai vag de întâmplări din tinereţe.

Cătălin Negreanu (38 de ani), unicul fiu al Zinei Dumitrescu, a fost aspru criticat de apropiaţi, în momentul în care a decis să-şi interneze celebra mamă în azilul de la Ghermăneşti. Conform Libertatea.ro, în urmă cu un an şi două luni, când a fost internată în acest cămin de bătrâni, vedeta avea o singură pretenţie: să se spele cu un şampon de calitate, astfel că îi ruga pe angajaţii azilului să îi cumpere de la magazin. Acum însă nu mai face nazuri la nimic. Îşi petrece mare parte a timpului stând în camera pe care o împarte cu o altă pensionară. Citeşte foarte mult, fiind captivată de poveştile de dragoste. Nici celular nu mai are, căci fiul ei s-a gândit că ar fi mai liniştită fără el, dar “mama Zina” are acces la orice oră la telefonul fix. Apropiaţii săi, care o vizitează destul de des, susţin că, din punct de vedere fizic, ea se simte bine, singurele probleme serioase fiind cu memoria.

Articole asemanatoare
vaccin
Un alt posibil beneficiu al vaccinului gripal. Ce legătură are cu maladia Alzheimer
neuroni
Veste uimitoare de la cercetători: noi neuroni se nasc și la vârste înaintate
alcool
Concluzie surprinzătoare legată de alcool. Consumul moderat previne apariția unei boli grave
Curcuminul – remediul natural impotriva Alzheimer-ului

Comenteaza acest articol

Zina Dumitrescu are Alzheimer?

by   1 min
0