Home > Lifestyle > Stiri > ZINA DUMITRESCU obligata de fiu sa ramana la azil!

ZINA DUMITRESCU obligata de fiu sa ramana la azil!

Aurora Ionescu, o femeie de afaceri care n-are nici o treabă cu lumea mondenă, este şocată de faptul că prietena ei de suflet, Zina  Dumitrescu (76 de ani), nu are, la azilul unde locuieşte acum, haine mai  acătării şi cartea de indentitate. Deşi creatoarea de modă a ieşit zilele  trecute, la Acasă TV, cu declaraţii privind traiul bun pe care îl duce la Casa  Snagov, iată că Zina ascunde, de fapt, multe nemulţumiri. Toate, legate de  comportamentul băiatului ei, Cătălin Negreanu.

Zina părea mulţumită, zilele trecute, când reporterii postului TV Acasă au  vizitat- o la azilul Casa Snagov, unde ea trăieşte de mai bine de o jumătate de  an. Celebrul designer a lăudat condiţiile decente de aici, însă a omis să povestească despre nedreptăţile pe care i le face fiul ei, Cătălin Negreanu, cel  care, de fapt, a şi “internat- o” în acest cămin de bătrâni. Libertatea vă prezintă declaraţiile incredibile făcute de Aurora Ionescu, cea mai bună prietenă a Zinei Dumitrescu.

«Fiul o ameninţă că o lasă pe drumuri»

“Nu-mi vine să cred că patronul azilului nu-şi aminteşte de faptul că insist  să o iau pe la mine, la Râmnicu Vâlcea, aşa cum am făcut şi anul acesta, în luna  august. El poate confirma cererea pe care m-a pus să o semnez. În urmă cu trei  săptămâni, am trimis o maşină după Zina, ca să o iau din nou, iar fiul ei a  ameninţat- o că dacă pleacă de la azil, fie şi un weekend, nu-i mai plăteşte  taxa (n.r. – în jur de 2.000 de lei) şi că o lasă pe drumuri. Pot spune mult mai  multe, dar mă abţin pentru a nu ştirbi onoarea doamnei Zina Dumitrescu vizavi de  relaţia cu băiatul său, care nu merită să aibă o aşa mamă”.

Aurora e nedumerită şi de faptul că Zina nu poate pleca oricând din azil, cu  atât mai mult cu cât ia cu brio testele de memorie: “Zina este în deplinătatea  facultăţilor mintale, a văzut acest lucru o ţară întreagă prin intermediul  televiziunilor. Săptămânal i se face testul de memorie şi este foarte bine. Din  cea mai elegantă şi cea mai stilată doamnă, nu are la azil haine elegante şi  nici cartea de identitate, ca să poată ieşi în lume!”, adaugă, supărată, Aurora  Ionescu.

Mai mult: «A lăsat-o pe Zina fără buletin, ca să nu fugă din azil!» – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

ZINA DUMITRESCU obligata de fiu sa ramana la azil!

by   2 min
0