Tabu
Image default
CULTURESlider

Ziua Z ⎢ Premieră online la Teatrul de Stat Constanța

Pe 20 și 21 martie 2021, de la ora 17:00, la Teatrul de Stat Constanța va avea loc premiera online a spectacolului „Ziua Z”, în regia lui Bobi Pricop. 

Ziua Z  spune povestea a patru tineri care plănuiesc răpirea fiului unui influent om de afaceri. Acțiunea lor se vrea a fi una justițiară, în condițiile în care fiul a scăpat de închisoare după intervenția salvatoare a tatălui. 

Mai mult decât atât, cei patru se folosesc de acest moment intens mediatizat pentru a lansa un manifest și o nouă mișcare prin care se urmărește o schimbare de paradigmă în România de azi.   

Ziua Z, un spectacol inedit, care îmbină elemente teatrale și cinematografice, este cea mai recentă producție a Teatrului de Stat Constanța. Premiera online va avea loc în acest weekend, pe 20 și 21 martie, de la ora 17:00. 

Spectacolul pornește de la un text scris de Ionuț Sociu, în regia lui Bobi Pricop, cu o scenografie semnată de Oana Micu și muzica originală compusă de Eduard Gabia. Fiind un spectacol filmat,  cinematografia este asigurată de Mihai Cosmin Popa, iar programarea streaming de Răzvan Rusu. 

Din distribuție fac parte: Marian Adochiței, Theodor Șoptelea, Cătălina Mihai, Florin Aioane, Andrei Bibire, Lana Moscaliuc, Lucian Iftime, Nina Udrescu, Iulian Enache, Mirela Pană, Liviu Manolache, Dan Cojocaru, Cosmin Mihale, Florentin Roman, Georgiana Mazilescu, Liliana Cazan, Ștefan Mihai, Cristiana Luca, Laura Crăciun, Andu Axente și Adi Dumitrescu. 

Biletele pot fi achiziționate de pe platforma My Stage.

ARTICOLE SIMILARE

Agenda de concerte în 2021

Andreea Damian

MET GALA 2022 | Momentul spectaculos oferit de Blake Lively pe covorul roșu

Andreea Damian

Muse-¦ developeaza noul album

realitatea

Terapii complementare – Mierea si produsele stupului

realitatea

Soții Obama, cele mai frumoase declarații de dragoste la împlinirea a 26 de ani de căsătorie

Andreea Damian

Chanel Fashion Show | Colecția toamnă/iarnă 2022, odă pentru țesătura emblematică a casei – TWEED

Andreea Damian

Scrie un comentariu