Tabu
Image default
lifestyle

ZMEURA DE AUR – Premiile Oscar pe dos! Twilight Saga, Adam Sandler, Rihanna!

Ediţia cu numărul 33 a premiilor „Zmeura de aur” a „premiat”cele mai proaste producţii ale anului 2012. Rezultatele au fost anunţate în cadrul unei conferinţe de presă comice.

Chiar dacă filmul „Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2” a avut un număr record de nominalizări, 11, a reuşit să „câştige” doar şapte premii pentru categoriile: „Cel mai prost film”, „Cea mai proastă actriţă” (Kristen Stewart), „Cel mai prost actor în rol secundar” (Taylor Latner), „Cel mai nereuşit cuplu, pe ecran” (Lautner şi Mackenzie Foy, în vârstă de 12 ani) şi „Cea mai proastă distribuţie”. Dacă adăugăm şi premiile pentru „Cel mai prost remake” şi „Cel mai prost regizor” (Bill Condon), cel de-al cincilea film din seria Twilight este producţia cea mai premiată la Zmeura de Aur.

La categoria „Cel mai prost actor” câştigătorul a fost Adam Sandler pentru rolul din „That’s My Boy”.
Rihanna s-a numărat şi ea printer „câştigătorii” unei Zmeure, la categoria „Cea mai proastă actriţă în rol secundar”, în „Battleship”. Premiul pentru „Cel mai prost scenariu” a revenit lui David Caspe pentru „That’s My Boy”.Câştigătorii de anul acesta ale premiilor „Zmeura de aur” au fost aleşi prin voturile venite din 47 de state SUA şi 19 ţări din afară continentului american.

ARTICOLE SIMILARE

Însărcinată, Alicia Keys a căzut pe scenă – VIDEO

realitatea

Kylie Minogue și-a pocnit iubitul în văzul lumii

realitatea

Ghici cine…

realitatea

TOP 10 cele mai scumpe tratamente cosmetice din lume

realitatea

Brad Pitt şi Angelina Jolie, daţi în judecată de o fostă angajată

realitatea

Gay Travel – Paris

realitatea

Scrie un comentariu