Tabu
Image default
LIFE & LOVESlider

Zodii care plâng din orice

Fie că pot fi rănite cu ușurință de către cei din jur, iar acest fapt le afectează foarte mult, fie că au tendința de a suferi pentru cei apropiați, fie că se lasă cuprinse de emoții puternice la un eveniment foarte trist, foarte fericit sau pur și simplu nu se pot stăpâni când privesc scene pline de romantism sau marcate de situații impresionante, anumite zodii izbucnesc rapid în plâns.

Peștii

Peștii sunt foarte receptivi la emoții, de aceea nu este mirare că pot plânge din orice. Pe de o parte, Peștii percep emoțiile la un nivel profund, intens, procesând lucrurile cu totul altfel decât nativii altor zodii. Din acest punct de vedere, pot fi răniți fără prea mare dificultate.

Pe de altă parte, sunt blânzi, generoși, plini de compasiune față de cei din jur, dorindu-și tot ce e mai bine pentru toți. Tocmai din acest motiv se pot emoționa rapid când vine vorba de suferința acestora, empatia lor putând atinge cote foarte înalte.

Odată ce sentimentele lor sunt rănite, Peștii încep să verse lacrimi și obișnuiesc să se plângă, dar la început. Ulterior, preferă să se retragă și să poată plânge în liniște. De altfel, dacă vrei să calmezi un Pește, tot ce trebuie să faci este să petreci timpul cu el într-o atmosferă cât mai liniștită, care îl va ajuta să își revină.

Rac

Similar Peștilor, Racii sunt și ei capabili să analizeze lucrurile la un nivel emoțional înalt, în profunzime, examinându-le pe fiecare în parte. La suprafață, ei pot părea puțin mai duri decât sunt de fapt. În realitate sunt foarte sensibili și delicați, putând fi răniți și dezamăgiți cu multă ușurință. Ceea ce le este caracteristic este că nu îi vor lăsa pe ceilalți să vadă ce se întâmplă cu ei, că suferă și plâng. De obicei, vor plânge pentru multă vreme și le va lua timp să se vindece.

În același timp, un Rac poate avea tendința de a plânge din orice întrucât se îngrijorează pentru ceilalți, își face mereu probleme pentru cum vor reacționa aceștia în situații dificile, ajungând să fie cu adevărat îndurerat pentru ei. Racii pot fi calmați când se află într-o stare marcată de tristețe și plâns dacă vor avea parte de dragoste și de afecțiune.

Leu

Deși poate părea neobișnuit ca un Leu să plângă ușor, de fapt acest lucru se întâmplă, Leul emoționându-se repede în fața unor situații emoționante. De pildă, nu se va putea abține și va plânge la un film, la un spectacol sau la nunta unui prieten.

De asemenea, Leii sunt foarte deranjați când sunt criticați, le pasă despre ceea ce cred ceilalți despre ei și, în ciuda stăpânirii de sine pe care o au de obicei, pot ajunge chiar să izbucnească în plâns.

Nu în ultimul rând, cei care fac parte din această zodie vor plânge din orice dacă este vorba despre persoanele care le sunt dragi, suferind alături de ele. Atenție însă: dacă unui Leu nu îi pasă de cineva, brusc va deveni indiferent și își va arăta latura lipsită de sensibilitate, nativii acestei zodii putând oscila între multă sensibilitate și o atitudine marcată de răceală, de indiferență.

ARTICOLE SIMILARE

Mesajul simbol transmis de Meghan Markle prin rochia pe care purtat-o când și-a anunțat sarcina

Andreea Damian

Secret Santa provoacă prea multă „anxietate” în rândul milenarilor

Andreea Damian

Atmosferă de petrecere la show-ul Yves Saint Laurent de la Paris

Andreea Damian

Filmările la Misiune Imposibilă 7, anulate din cauza epidemiei de coronavirus

Andreea Damian

E oficial! Show-ul Victoria’s Secret din 2019, anulat

Andreea Damian

Top cinci minciuni spuse de vedete!

realitatea

Scrie un comentariu