Tabu
Image default
LIFE & LOVESlider

Zodiile care au cele mai puține șanse să se căsătorească

Aceste semne zodiacale nu sunt pur și simplu făcute pentru căsătorie! Unii detestă ideea de a se căsători. Unora s-ar putea să nu le placă ideea de a fi cu o singură persoană toată viața. Pur și simplu nu poți constrânge o persoană să se căsătorească cu cineva.

Unii oameni dezvoltă un simț al relațiilor cu timpul, în timp ce unii păstrează aceeași părere ani de zile. Este eficient să identifici aceste tipuri de oameni, conform astrologiei. Prin urmare, iată care sunt semnele zodiacale care sunt cel mai puțin probabil să se căsătorească vreodată.

Gemeni

Ei tind să fie foarte volubili. Gemenii își schimbă decizia foarte repede, așa că a fi cu o singură persoană toată viața nu este chiar o opțiune plauzibilă pentru ei. Le place când cineva îi urmărește pentru că sunt încântați de asta. Dar, mai devreme sau mai târziu, se plictisesc.

Leu

Fiorul pentru căsătorie și relații dispare rapid pentru lei. Nu le place când lucrurile devin plictisitoare. Toți sunt pregătiți pentru distracție, entuziasm și dragoste. Dar când luptele, problemele intră în căsătorie, se retrag.

Săgetător

Este atât de speriat un angajament, încât va evita chiar să intre într-o relație pentru a nu avea inima frântă. Îi place să fie singur, deoarece se potrivește cel mai bine personalității sale libere. Probabil că este cei mai puțin probabil să se căsătorească.

Vărsător

Oricât de mult iubește compania cuiva, iubește și singurătatea. Nu este genul să se căsătorească. Se va implica într-o poveste de dragoste, dar a se căsători înseamnă a acumula o mulțime de responsabilități, iar acest lucru îl sperie pe Vărsător la nesfârșit.

Pești

Nativului din această zodie îi este foarte frică de angajamente, deoarece ăi este frică să nu fie refuzat pentru așteptările sale. Dacă cineva nu se ridică la înălțimea a ceea ce și-a imaginat, va fugi cât mai curând posibil. Va menține lucrurile ușor, dar niciodată nu se va apropia de căsătorie fără să fie foarte sigur.

ARTICOLE SIMILARE

Câţi bani aduce Prințesa Charlotte economiei britanice. Și-a întrecut fratele cu 1 mld. de lire

Andreea Damian

Melodia care te calmează înainte de o operație la fel de mult precum un medicament

Andreea Damian

Elena Ferrante: cele patruzeci de cărți preferate scrise de femei

Andreea Damian

Angelina Jolie, apariție de senzație alături de copiii săi – FOTO

Andreea Damian

Ce se întâmplă în corpul tău după ce bei un pahar de must

Andreea Damian

Un nou necaz s-a abătut asupra lui Liam Neeson, la 10 ani de la moartea soției sale

Andreea Damian

Scrie un comentariu