Tabu
LIFE & LOVE

Zodiile care degajă cea mai intensă energie. Cel mai intimidant semn zodiacal

Ți-ai luat vreodată o anumită energie de la cineva înainte să ajungi să-l cunoști cu adevărat? Numiți-o intuiție sau poate chiar o verificare a vibrației, în orice caz, unii oameni fac doar o impresie atunci când îi întâlniți pentru prima dată.

Și dacă ați fost vreodată curios despre ce se află în spatele intensității cu care se prezintă unii oameni, astrologia ar putea avea răspunsul. Energia semnului zodiacal este „prima impresie inconștientă pe care o avem de la cineva înainte de a deschide gura”. Fiecare semn zodiacal emite un tip diferit de energie, iar diferitele semne au niveluri diferite de intensitate pentru personalitatea lor.

Berbec

Berbecul se pune întotdeauna pe primul loc. Chiar dacă există obstacole care ar putea trebui luate în considerare, Berbecul refuză să-și lase visele deoparte pentru a mulțumi cuiva. „Marte guvernează zodia Berbecului, semnul acțiunii și conducerii intimatoare”, spune Lang. „Marte este zeul războiului, iar planeta reprezintă ceea ce ne motivează și ne conduce, precum și pentru ceea ce suntem dispuși să luptăm”, spun astrologii. Deși această energie este crucială pentru a-l duce departe în viață, poate fi considerată insensibilă și egoistă uneori.

Un alt motiv pentru care mulți consideră că Berbecul este intens este atitudinea sa competitivă și uneori la limită. Nu există niciun semn mai combativ decât Berbecul. Nevoia de a câștiga este atât de puternică cu acest semn, încât adesea vine cu prețul de a alerga peste oricine altcineva care le stă în cale. Desigur, există câteva aspecte pozitive ale pasiunilor înflăcărate pe care Berbecul le emană. Intensitatea îl face partener și prieten incredibil de loial, genul de om care își dă viața pentru tine.

Vărsător

Vărsătorul nu este genul de om care să urmeze curentul. Esența acestei planete Uranus, care guvernează această zodie, este rebeliunea, așa că ne obligă să renunțăm la obiceiurile înrădăcinate și să răsturnăm sistemele vechi. De asemenea, Vărsătorul poate părea intens din cauza nesocotirii sale pentru status quo. Vărsătorii analizează mereu situații, prieteni și străini. Poate fi deranjant atunci când încep să pună întrebări fără rost, cu un minim de tact.  Deci, dacă ești genul de persoană căreia îi place să-și păstreze sentimentele private, s-ar putea să-l găsești pe Vărsător

inorportun. Plăcerea sa de a contracara convențiile, tradițiile sau normele sociale îl poate determina adesea să devină cunoscut ca scepticul deschis, care știe totul, care vrea să dărâme orice consideră ineficient sau depășit. Și pentru unele semne mai practice sau tradiționale, această energie se citește foarte intens. Un lucru este sigur; acest semn zodiacl se angajează să dezgroape adevărul, indiferent de cost sau urmări.

Scorpion

Scorpionii sunt îndrăzneți, hotărâți și pasionați în tot ceea ce fac. Când își pun mintea pe ceva (sau pe cineva), nu vor renunța ușor. Este aproape ciudat cum pare să se alinieze viața pentru acest semn intuitiv de apă odată ce își pune ochii pe ceva. Scorpionul este unul dintre cele trei semne conduse de două planete – în acest caz, Marte și Pluto. Marte le oferă Scorpionilor pasiunea lor imobilă și înflăcărată, în timp ce Pluto este responsabil pentru dragostea Scorpionilor pentru toate lucrurile profunde, întunecate și misterioase. Energia acestor două planete este cea care dă Scorpionului energia lor intimidantă. În esență, energia Scorpionului pare atenuată, dar este intens emoțională și loială sub suprafață.

ARTICOLE SIMILARE

Ce trebuie să faci dacă ai decis să încerci sodomia

Tabu Tabu

Obiceiurile virtuale ale bărbaților

realitatea

PERVERSIUNE sau anomalie psihica? O femeie de 44 de ani isi alapteaza CAINELE

9 jucării sexuale eco-friendly

realitatea

Cele mai loiale zodii într-o relație. Nu te vor dezamăgi niciodată!

Andreea Damian

Homosexualitatea – Natura, Optiune, Trend?

realitatea

Scrie un comentariu