Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Zodiile care nu se căsătoresc niciodată! Fug de angajamente

Ideea de a fi implicat într-o relație este adesea greu de digerat pentru unii oameni. Nu toată lumea acceptă conceptul de angajament atât de ușor. Ești și tu unul dintre ei? Aceste semne zodiacale au fobie de angajament.

Balanță

Deși este un maestru în arta romantismului, acest lucru nu înseamnă că bărbatul Balanță nu este predispus infidelității. Balanța este ori o adeptă a monogamiei, ori este total împotriva acesteia. Acest bărbat adoră să fie în centrul atenției, motiv pentru care va fugi mereu de angajament.

Vărsător

Bărbatul Vărsător are mereu în minte un concept despre ceea ce înseamnă o relație ideală. Totuși, de cele mai multe ori, această idee nu se aplică și în realitate. De exemplu, acest nativ știe foarte bine cum ar trebui să arate căsnicia perfectă. Dacă nu te ridici la standardele sale, poate începe să fie destul de distant. De asemenea, poate avea dificultăți în a vorbi despre sentimentele sale și de aceea nu trebuie să îl forțezi să spună ceea ce simte. Vărsătorului îi plac experimentele și aventurile.

Fecioară

Bărbatul Fecioară este un perfecționist, ceea ce înseamnă că are standarde destul de înalte. Acest lucru înseamnă că te va judeca destul de des în funcție de tiparul pe care îl are în minte. Deși este puțin probabil ca acest bărbat să te înșele, sunt șanse mari să ai multe probleme în relație, asta dacă nu vei fi dispusă să îi îndeplinești fiecare dorință, potrivit divahair.ro.

Berbec

Acest semn zodiacal este foarte probabil să te înșele des. Va fi pregătit pentru o relație serioasă doar atunci când va fi destul de matur să își dea seama că tu ești perfectă pentru el.

Scorpion

Scorpionul este un partener pasional și fidel. Nu trebuie să îți faci griji în privința înșelatului, deoarece nu va călca niciodată strâmb. Totuși, dacă va simți că nu ești complet sinceră cu el, pregătește-te pentru răzbunare. Scorpionul poate fi posesiv și dominant, iar uneori poate avea reacții exagerate și dramatice.

Gemeni

Bărbatul Gemeni este un partener loial care iubește cu toată inima. Totuși, într-o relație cu acest nativ pot exista foarte multe dificultăți în ceea ce privește comunicarea. Această zodie poate fi iubitoare și atentă, dar și distantă sau rece. Deoarece are două personalități, este destul de greu să iubești ambele fețe ale nativului din Gemeni. O relație pe termen lung cu acest nativ se poate dovedi destul de dificilă.

ARTICOLE SIMILARE

Femeile preferă cititul și televizorul în locul sexului

realitatea

Educație sexuală cu actori din filmele pentru adulți. Clipul video s-a viralizat rapid pe Internet

Andreea Damian

Cele mai frumoase citate despre dragoste din literatura franceza!

realitatea

Gimnasta medaliată cu aur care s-a reinventat ca actriţă de filme pentru adulți

Andreea Damian

Zodiile care nu pot fi înșelate niciodată. Sunt cele mai înțelepte și simt totul

Andreea Damian

Kanye West mimează sexul cu cadavre în noul său clip – VIDEO

realitatea

Scrie un comentariu