Tabu
Image default
LIFE & LOVE Slider

Zodiile care-ți frâng inima într-o relație. Cele care rănesc cel mai des și de ce o fac

Despărțirile sunt grele, dar pot deveni mai grele și mai urâte dacă persoanele implicate nu se descurcă. Iată o scurtă descriere a modului în care fiecare semn zodiacal frânge inima cuiva.

Berbec

Berbecii par a fi oameni foarte independenți și tind să-și piardă interesul pentru angajamentele pe termen lung. Este posibil să fie secretoși cu tine și să nu împărtășească nimic despre viața lor, ceea ce te va face să te îndepărtezi de ei.

Taur

Încăpățânarea unui Taur ar putea fi un motiv major pentru despărțire. Chiar dacă îți ceri scuze față de el, furia sa poate fi elementul care îți frânge inima.

Gemeni

Acest semn zodiacal se implică greu într-o relație și chiar dacă o fac, duc o viață foarte individualistă. Gemenii își fac propriile lucruri, așa că această trăsătură poate fi prea mult pentru ca o altă persoană să o gestioneze.

Rac

Acest semn zodiacal este foarte pasional și extrem de lipicios. Acest lucru ar putea deveni copleșitor pentru partenerul lor și, dacă spațiul devine o problemă, îl va îndepărta pe celălalt.

Leu

Acest semn nu te va înșela, dar există și alte moduri prin care se poate despărți de tine sau te determine s-o termini cu el. Leul poate fi foarte egoist și poate încerca să câștige fiecare argument un pic prea înverșunat, ceea ce s-ar putea să nu fie bine.

Fecioară

Să ai încredere în cineva pur și simplu nu este în dicționarul său.

Balanță

Balanțele oricum au tendința de a alege partenerul greșit și apoi încearcă să schimbe persoana. Aceasta nu este altceva decât o modalitate sigură de a pune capăt unei relații, deoarece îl sufocă pe celălalt.

Scorpion

Acest zodiac pasional poate deveni foarte gelos și uneori arată un comportament foarte absurd. Posesivitatea sa poate deveni copleșitoare pentru celălalt.

Săgetător

Acest semn zodiacal are prea multe așteptări de la partenerul lor și aceasta este o problemă majoră.

Capricorn

Acest semn are cel mai greu să aibă încredere în partenerul lor. Trebuie să nu mai presupună ce este mai rău, deoarece acest lucru duce la despărțiri.

Vărsător

Înțelegerea poate fi cel mai mare dușman al său. Comportamentul său trage în jos o relație.

Pești

Peștii sunt adesea încântați de foștii lor iubiți sau parteneri și acest lucru poate fi o piedică majoră în viața lor actuală. Ei își compară mental trecutul cu prezentul și acest lucru în cele din urmă le afectează relațiile, ruinându-le relația.

ARTICOLE SIMILARE

TREND ALERT: Lămâia este noua vedetă fashion a verii, florile sunt out

realitatea

Dua Lipa va cânta în noul film din seria James Bond

Andreea Damian

Stresul din timpul sarcinii crește riscul dezvoltării tulburărilor de personalitate la copii

Andreea Damian

În ce țară a fugit Mihai Trăistariu și de ce

Tabu Tabu

De ce femeile preferă bărbații cu barbă?

Andreea Damian

O femeie de 61 de ani și-a născut propria nepoată

Andreea Damian

Scrie un comentariu