Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Zoe Kravitz a pozat nud pentru Rolling Stone la fel ca mama sa, Lisa Bonet

Zoe Kravitz este fiica interpretului Lenny Kravitz (54 de ani) cu actrița Lisa Bonet (50 de ani). Vedeta americană a pozat goală pentru revista „Rolling Stone“, imitând nudul celebrei sale mame, care a pozat în „costumul Evei” pentru faimoasa publicație în anul 1988.

Lisa Bonet era însărcinată în două luni cu Zoe când a acceptat provocarea de a poza nud (deși pe coperta revistei a purtat o cămașă albă) pentru ediția din mai 1988 a revistei. La o distanță de 30 de ani, Zoe Kravitz a decis să recreeze fotografiile mamei sale. „Dintotdeuana am iubit atât de mult această copertă. Când mă gândesc la Rolling Stone, asta e imaginea care îmi apare în cap de fiecare dată. E o imagine remarcabilă a ei. E frumoasă“, mărturiseşte Zoe.

Spre deosebire de tânăra actriță în vârstă de 29 de ani, care apare complet goală, Lisa Bonet a fost parţial acoperită pe coperta „Rolling Stone“, apărând goală în interiorul revistei.

Zoe Kravitz a postat pe Instagram imaginea cu coperta revistei în care apare goală și i-a adăugat o descriere simplă, dar care spune multe: „Life | imitates | art”.

View this post on Instagram

Life | imitates | art

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

De asemenea, duminică, după exact 30 de ani, cunoscuta revistă a publicat pe aceeași rețea de socializare şedinţa foto în care Zoe Kravitz a pozat nud.

Zoe Kravitz a debutat în cinematografie în 2007, cu filmele „No Reservations“ şi „The Brave One“.  A mai putut fi văzută în filmul „X-Men: First Class“ (2011), în serialul „Californication“, în seria „The Divergent“, și apoi în peliculele „After Earth“ (2013) și „Mad Max: Fury Road“ (2015).

 

ARTICOLE SIMILARE

Pastilele cu supliment omega 3 – o afacere care ucide milioane de tone de viață marină anual

realitatea

Ce pasiune specială și-a dezvoltat Cătălina Jojo Grama în izolare

Tabu Tabu

Patru sfaturi ca să te trezești devreme fără să te simți obosită

Andreea Damian

Actrița Oana Cârmaciu din Sacrificiul a născut în secret un băiețel

Tabu Tabu

Dacă n-ai băut apă de la robinet zilele astea – fie ești cu PSD-ul, fie paranoic

Dora Constantinovici

Billie Eilish a triumfat la Premiile Grammy 2020: a plecat acasă cu cinci premii

Andreea Damian

Scrie un comentariu