Tabu
Image default
PEOPLESlider

Zoe Kravitz a pozat nud pentru Rolling Stone la fel ca mama sa, Lisa Bonet

Zoe Kravitz este fiica interpretului Lenny Kravitz (54 de ani) cu actrița Lisa Bonet (50 de ani). Vedeta americană a pozat goală pentru revista „Rolling Stone“, imitând nudul celebrei sale mame, care a pozat în „costumul Evei” pentru faimoasa publicație în anul 1988.

Lisa Bonet era însărcinată în două luni cu Zoe când a acceptat provocarea de a poza nud (deși pe coperta revistei a purtat o cămașă albă) pentru ediția din mai 1988 a revistei. La o distanță de 30 de ani, Zoe Kravitz a decis să recreeze fotografiile mamei sale. „Dintotdeuana am iubit atât de mult această copertă. Când mă gândesc la Rolling Stone, asta e imaginea care îmi apare în cap de fiecare dată. E o imagine remarcabilă a ei. E frumoasă“, mărturiseşte Zoe.

Spre deosebire de tânăra actriță în vârstă de 29 de ani, care apare complet goală, Lisa Bonet a fost parţial acoperită pe coperta „Rolling Stone“, apărând goală în interiorul revistei.

Zoe Kravitz a postat pe Instagram imaginea cu coperta revistei în care apare goală și i-a adăugat o descriere simplă, dar care spune multe: „Life | imitates | art”.

View this post on Instagram

Life | imitates | art

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

De asemenea, duminică, după exact 30 de ani, cunoscuta revistă a publicat pe aceeași rețea de socializare şedinţa foto în care Zoe Kravitz a pozat nud.

Zoe Kravitz a debutat în cinematografie în 2007, cu filmele „No Reservations“ şi „The Brave One“.  A mai putut fi văzută în filmul „X-Men: First Class“ (2011), în serialul „Californication“, în seria „The Divergent“, și apoi în peliculele „After Earth“ (2013) și „Mad Max: Fury Road“ (2015).

 

ARTICOLE SIMILARE

Preparatul coreean care ne crește imunitatea față de Covid-19

Andreea Damian

Ce salariu are, de fapt, Carmen Tănase. Actrița a recunoscut: ”Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc”

Andreea Damian

Diana Bart este din nou însărcinată! Ce o deranjează cel mai mult pe vedetă

Tabu Tabu

Kate Middleton, „extrem de recunoscătoare” după prima doză de vaccin anti-Covid

Andreea Damian

Mega Mall ⎥ Mega Expoziția Mini Mașinilor

Ciocîrlan

Anul Nou Chinezesc | Ce rezervă anul Tigrului fiecărei zodii în parte

Andreea Damian

Scrie un comentariu