Home > Fără categorie > TATICUL FACEBOOK, Mark Zuckerberg s-a casatorit. Uite cum arata mireasa lui

TATICUL FACEBOOK, Mark Zuckerberg s-a casatorit. Uite cum arata mireasa lui

Desi filmul “The Social Network” l-a descris pe Mark Zuckerberg drept un misogin care suferea dupa iubita lui, in realitate, inventatorul Facebook are de 9 ani o relatie stabila cu Priscilla Chan, cu care s-a si casatorit in weekend, la Palo Alto.

Mark Zuckerberg s-a modificat de curand statusul de pe Facebook in “casatorit”. Parintele celebrei companii (28 de ani) si prietena sa, Priscilla Chan, si-au jurat credinta vesnica in cadul unei ceremonii restranse, la care au participat mai putin de 100 de oameni, in curtea casei lor din Palo Alto, California.

Invitatii au crezut ca vin la o petrecere-suprinza pentru a sarbatori faptul ca Chan a terminat facultatea de medicina, cu o diploma in pediatrie. Cu toate acestea, Mark si Priscilla planuiau de mai bine de 4 luni nunta.
Rochia de mireasa a lui Chan a fost creata de chiar sotul ei.  Invitatii au fost serviti cu mancaruri de la restaurantele favorite ale mirilor, iar desertul au fost niste “soricei” de ciocolata, pe care cei doi i-au savurat la prima lor intalnire.

Mark Zuckerberg si Priscilla Chan s-au cunoscut inainte ca Mark – care acum valoreaza 19 miliarde de dolari – sa intre la Harvard si sa infiinteze Facebook.


Loading...

Comenteaza acest articol

TATICUL FACEBOOK, Mark Zuckerberg s-a casatorit. Uite cum arata mireasa lui

by   1 min
1