Home > Slider > Pasiunea extravagantă a Mihaelei Rădulescu. Cum a reușit vedeta să-și distrugă accesorii de mii de euro

Pasiunea extravagantă a Mihaelei Rădulescu. Cum a reușit vedeta să-și distrugă accesorii de mii de euro

mihaela rădulescu

Cunoscuta prezentatoare de televiziune, care s-a mutat de câțiva ani la Monaco, are pasiuni destul de costisitoare și nu se uită la bani atunci când vrea să-și achiziționeze anumite produse care o fac sexy.

Mihaela Rădulescu este o mare iubitoare de pantofi și cizme, iar la un moment dat a avut de furcă cu o pereche foarte scumpă pe care a stricat-o fără să vrea. Zilele trecute vedeta a publicat pe rețele de socializare o imagine alături de Felix Baumgartner, iubitul ei, în care își etala o pereche de cizme speciale. Una dintre fanele acesteia a întrebat-o pe vedetă de unde sunt și costă, aflând că acestea ajung chiar și la 1000 de euro.

mihaela-radulescu

mihaela-radulescu

Comentariul respectiv ne-a adus aminte de faptul că vedeta a avut parte de o întâmplare neplăcută anul trecut, când filma pentru un reality-show celebru în munții Romnaiei. Mihaela Rădulescu a plecat atunci în creierii munților cu șapte valize de haine și încălțări, printre care mai multe perechi de cizme, destul de scumpe. Pentru că se filma iarna și condițiile erau destul de vitrege, vedeta a avut câteva pierdei care nu i-au fost pe plac și a povestit despre asta. „Filmăm mult mai mult decât vedeți voi de-acasă.

mihaela-radulescu-cizme-geanta-chanel

mihaela-radulescu-cizme-geanta-chanel

Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel, o rochie Balmain din cășmir, pe care au luat-o cameristele din greșeală la spălat și din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap”, a povestit vedetă anul trecut pe vremea această. Deși a rămas fără cizme și rochii, pentru Mihaela nu este o problema, pentru ca onorariile ei sunt destul de mari și își permite să-și îmbogățească garberoba cu noi accesorii sau haine din noiile colecții.

Articole asemanatoare
mihaela rădulescu
Sfaturile Mihaelei Rădulescu în vreme de Corona Virus
mihaela rădulescu
Am aflat secretele siluetei de viespe a Mihaelei Rădulescu
Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu se pregătește să revină în țară. Motivul incredibil!
Mihaela rădulescu
Mihaela Rădulescu s-a înconjurat de mult erotism în casa din Monaco

Comenteaza acest articol

Pasiunea extravagantă a Mihaelei Rădulescu. Cum a reușit vedeta să-și distrugă accesorii de mii de euro

by Tabu Tabu   1 min
0