Tabu
FASHIONSlider

7 greșeli pe care le facem când alegem îmbrăcămintea de exterior

Când temperatura de afară scade sub zero, multe dintre femei îmbracă o haină groasă și eventual o căciulă. Dar riscă, de fapt, să nu mai fie elegante și atrăgătoare. Tot ce trebuie să facă fiecare femeie pentru a rămâne stilată este să țină cont de culorile și modelele îmbrăcămintei de exterior atunci când aleg restul ținutei. De asemenea, există câteva detalii simple care pot actualiza un aspect obișnuit doar jucându-se cu culori noi.

Iată ce greșeli fac cel mai des femeile cu look-urile de iarnă și cum pot fi evitate acestea!

Poartă eșarfa cu geacă sau o leagă prea strâns

Combinația dintre o eșarfă și o jachetă puffy cu gâtul gol strică adesea aspectul. De asemenea, un palton purtat fără eșarfă arată toate straturile de îmbrăcăminte de sub hainele noastre exterioare și creează impresia de incomplet. Experții în modă recomandă să completezi ținuta cu o eșarfă asortată. Va adăuga eleganță și feminitate look-ului. Cel mai bine este să nu legi eșarfa prea strâns pentru a nu separa vizual capul de corp. Acest lucru va oferi aspectului o anumită lejeritate și prospețime.

Creează un aspect dezechilibrat cu paltoane de blană artificială

Există mai multe detalii de luat în considerare pentru a arăta elegant într-o haină de blană artificială. Chloée Ohayon-Crosby, designer de costume și specialist în garderobă, recomandă:

  • Ia în considerare lungimea unei haine. O haină de lungime medie sau maxi tinde să arate mai formală, în timp ce una scurtă este mai casual. Dar dacă vrei să porți o haină scurtă într-un context formal, asorteaz-o cu o rochie de lungime medie sau combin-o cu pantaloni și tocuri.
  • Poartă mai puține accesorii pentru a crea un look oficial. În loc să porți accesorii masive, este mai bine să optezi pentru mai multe accesorii subțiri și minimaliste sau doar pentru o bijuterie mare. De exemplu, poți purta mai multe brățări mici, un inel și cercei.
  • Dacă nu plănuiești o ținută de zi cu zi, atunci purtarea unui ceas de mână masiv și cercei rotunzi te va ajuta să arăți elegant. Pentru un aspect și mai îndrăzneț, poți completa ținuta cu o pălărie închisă la culoare și ochelari de soare.
  • Poartă nuanțe neutre sau o culoare îndrăzneață cu o haină monocromă. De exemplu, dacă intenționezi să creezi un look de zi cu zi, poți purta o haină de blană artificială într-o culoare mai deschisă, cu un pulover alb, blugi de culoare închisă și pantofi negri. Dacă vrei sa creezi un aspect luminos, poți opta pentru o haină de culoare aprinsă și haine monocrome sau, dimpotrivă, poți completa o haină deschisă la culoare cu o rochie de un roșu aprins și cizme maro închis cu tocuri joase.

Poartă genți din afara sezonului

Jachetele umflate sunt deosebit de bune pe vreme rece. Cu toate acestea, este destul de problematic să porți genți încrucișate cu bretele subțiri cu aceste jachete. Mai mult, gențile mici cu jachete voluminoase pot face vizual silueta uriașă. De aceea, în aceste cazuri, Marianne Theodorsen, expertă în genți, recomandă să optezi pentru o versiune mai voluminoasă a clasicului tote bag căptușit.

Combină incorect îmbrăcămintea de exterior cu o fustă mini

Adesea, femeile optează pentru fuste mini combinate cu o jachetă sau o haină de blană artificială care îi scoate în evidență picioarele subțiri iarna. Nu arată estetic plăcut pentru că fusta oricum nu se vede și aspectul per ansamblu ar putea crea impresia că nu este nimic sub îmbrăcămintea de exterior. Se recomandă purtarea unei fuste midi sau maxi.

Poartă pălăria nepotrivită

Nu orice pălărie arată bine cu o jachetă de iarnă. Potrivit experților, anumite pălării, precum beretele, arată deplasat cu o jachetă puffy. Aceste accesorii arată mai bine cu un palton sau un trenci.

Poartă jachetă scurtă peste un pulover lung

Stilista Sally McGraw subliniază că lungimea unei jachete sau a unei haine de iarnă ar trebui să fie suficientă pentru a acoperi toate straturile de îmbrăcăminte. Puloverele lungi sau cardiganele se potrivesc cel mai bine cu jachetele puffy până la genunchi. Acest lucru se datorează faptului că un pulover care iese de sub o jachetă scurtă arată destul de ciudat și taie vizual corpul în mai multe părți, ceea ce poate face ca silueta să pară nearmonioasă: picioarele vor părea mai scurte și corpul va părea mai lat decât este în realitate.

Aleg curele demodate pentru o jachetă puffy

Jachetele puffy nu ar trebui să fie neapărat umflate. Experții în modă recomandă crearea unui look mai elegant cu ajutorul unei curele care conferă siluetei voluminoase un aspect mai elegant. Dar nu vorbim de versiuni demodate de jachete puffy cu o curea inclusă. Legarea taliei cu o curea de piele care are cataramă poate fi o soluție cool și elegantă.

ARTICOLE SIMILARE

Vintage, carti, avocatura: Izabela

realitatea

La ce ne așteptăm la Globurile de Aur: De la Jennifer Aniston și Ricky Gervais la Jennifer Lopez

realitatea

Oana Tache e însărcinată! Va avea un băiețel pe care vrea să-l facă vedetă înainte de naștere

Tabu Tabu

Ana Morodan, dezvăluiri despre lupta sa cu dependența – Motivul pentru care a început să consume Xanax

Tabu Tabu

Boucheron Macarons

realitatea

Cum a ajuns Zac Efron să joace rolul criminalului în serie – Ted Bundy: „semănăm”

realitatea

Scrie un comentariu