Home > beauty > Afla cum sa iti faci un machiaj perfect pentru sezonul acesta! Tutorial Summer Chocolate Makeup!

Afla cum sa iti faci un machiaj perfect pentru sezonul acesta! Tutorial Summer Chocolate Makeup!

Sezonul estival vine la pachet cu multe petreceri si distractie din plin, daca machiajele naturale nu sunt chiar punctul tau forte si iti place sa iti evidentiezi frumusetea printr-un machiaj mai intens, un summer chocolate smoky eyes este alegerea potrivita.

Alina Brailescu, Fashion & Beauty Make-Up Artist si Trainer la scoala de machiaj ABA Make-up Academy  ne  recomanda sa evitam negru sau culori inchise si sa folosim nuante deschise, pastelate, tonuri de maro, cupru sau nuante bronzante pentru ca reflecta foarte bine lumina. Intr-un smoky eyes spre exemplu putem alege nuante de brun, in loc de negru pe pleoapa mobila.

Chiar daca machiajul nostru summer chocolate este in tonuri de maro, buzele le vom machia tot in nuante de roz pal sau nuante naturale. Intr-un machiaj reusit accentul cade fie pe ochi, fie pe buze.

Daca pana acum am avut tutoriale foto, astazi Alina ne-a pregatit un material video. In completarea celor spuse in tutorial, va mai spunem ca trecerea dintre nuante trebuie sa fie graduata, sa evitam blocurile de culoare si sa pastram sprancenele cat mai naturale.

Pudra nu o aplicam pe intreaga fata ci doar pe zonele pe care dorim sa le matifiem, pentru a nu incarca machiajul. Fondul de ten este bine sa fie hidratant. Daca ti se pare heavy produsul pe fata il poti inlocui cu un BB Cream sau CC Cream. Pentru cresterea rezistentei machiajului inainte de baza, poti aplica o lotiune de baza, ce va inlocui primmer-ul si va permite pielii sa respire.

Un alt truc ce ne ajuta sa crestem rezistenta machiajului este folosirea produselor waterproof, de la mascara, la fond de ten sau kit-ul cu care ne facem sprancenele. Cu siguranta multe dintre aceste tips-uri le cunosti si din tutorialele anterioare, de aceea te vom lasa in compania Alinei, care iti va arata pas cu pas cum sa realizezi look-ul propus astazi.


Vezi si: 

https://www.tabu.ro/ce-machiaj-sa-adopti-sezonul-estival/ 

https://www.tabu.ro/cum-sa-iti-faci-un-machiaj-de-zi-cu-zi-la-birou/ 

https://www.tabu.ro/spring-make-tutorial-nuante-de-roz/

Articole asemanatoare
Tutorial make-up: Transforma-te de Halloween!
Afla cum sa iti faci un machiaj ce permite atat accentuarea ochilor, cat si a buzelor
Tutorial video ABA Make-up Academy: Natural make-up look
Ce machiaj sa adopti in sezonul estival

Comenteaza acest articol

Afla cum sa iti faci un machiaj perfect pentru sezonul acesta! Tutorial Summer Chocolate Makeup!

by realitatea   1 min
0