Tabu
PEOPLESlider

Alex Velea, război total cu Măruță: „Nu am ce să mai vorbesc cu el”

Alex Velea și Cătălin Măruță au ajuns la cuțite, după ce în trecut erau prieteni la cataramă. Solistul l-a acuzat pe prezentatorul de televiziune că ar căuta scandal cu orice preț și a promis că nu va mai călca niciodată în emisiunea acestuia.

Velea susține că nu există emisiune în care să nu fie prezentat într-un context negativ. „Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa. N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță.

S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam. A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «doamnă, știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a declarat Alex Velea, în podcastul găzduit de Speak, pe YouTube.

Mai mult, Velea a vrut să facă și o piesă cu Andra, soția lui Măruță, dar din cauza controverselor dintre ei artistul s-a răzgândit subit.

Recent, și Antonia a răbufnit pe rețelele sociale la adresa lui Măruță, pe care l-a acuzat că ar face o campanie de denigrare la adresa ei și a partenerului ei de viață. „Există o diferență între abuz și dorința de a face audienţă cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru.

Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare faţă de noi. Fiecare alege să iasă în faţă cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă larga de artiști persoane publice și cu toate acestea întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce?”, a scris Antonia într-un Instastory.

ARTICOLE SIMILARE

Adela Popescu a dezvăluit sexul celui de-al treilea bebeluș

Andreea Damian

Cum să îți îngrijești părul iarna? Sfaturi de la experți

Andreea Damian

Liviu Dragnea, reacție după apariția zvonului despărțirii de iubita mai tânără

Andreea Damian

Alimentul la care Nea Mărin a renunţat de 20 de ani şi pare că a întinerit

Andreea Damian

Fotografie Cristiana Apostol – Visul unei nopti de vara

realitatea

Dana Marijuana se mărită: „Nu va fi o nuntă clasică”

Andreea Damian

Scrie un comentariu