Tabu
Image default
HEALTHSlider

Amestecul care purifică organismul în numai o săptămână! Efectele sale nebănuite

Ritualul ayurvedic Gandusha – cunoscut și sub denumirea de „tragerea cu ulei” – este noul gest de frumusețe care trebuie adoptat în fiecare dimineață.

Ce este Gandusha?

Efectuată în fiecare dimineață pe stomacul gol, apa de gură Ayurvedic Gandusha este un moment special care trebuie considerat ca un adevărat ritual zilnic. Mult mai mult decât un simplu gest de frumusețe, această practică naturală și detoxifiantă ajută la menținerea unei guri sănătoase, a dinților albi și a gingiilor puternice – toate în timp ce tonifică și igienizează întregul organism.

Această rutină combină virtuțile purificatoare ale uleiurilor de cocos și susa: ulei de cocos pentru conținutul său ridicat de acid lauric – cunoscut pentru eliminarea bacterii care cauzează disconfort dentar – și ulei de susan, pentru proprietățile sale antibacteriene și anti-inflamatorii. Produsul conține și ulei esențial de mentă pentru un efect calmant, precum și ulei esențial de lămâie organic, antiseptic și antibacterian.

Cum se efectuează ritualul?

În prealabil, este indicat să eliminați bacteriile acumulate pe limbă în timpul nopții folosind o racletă pentru limbă. Apoi, în fiecare dimineață, pe stomacul gol, face o baie orală cu o lingură de gandusha timp de 10 minute. Aveți grijă să nu înghițiți produsul și apoi clătiți-vă bine gura cu apă.

Care sunt efectele sale pe termen lung?

Conform teoriei ayurvedice, acest trata,ent are multe beneficii pentru întregul corp. Practicarea cestui ritual Gandusha ar trebui să ajute – și lista nu este exhaustivă – împotriva migrenelor, inflamației de la nivelul gurii sau gâtului, bolilor reumatice, pielii obosite, lipsită de strălucire, dar, de asemenea, și împotriva durerilor de articulație.

ARTICOLE SIMILARE

Fiica lui Eminem a vorbit deschis despre adevărata relație pe care o are cu tatăl ei

Andreea Damian

Fosta soție a starului din Baywatch, un model de succes, a ajuns o cerșetoare

Andreea Damian

Pune-te în pat în acelaşi timp cu partenerul tău!

Andreea Damian

Descopera cum poti combate natural raceala

realitatea

Primul film despre viața lui Patrick Swayze va fi lansat la televizor în august

Andreea Damian

Revenirea triumfală a permanentului

Andreea Damian

Scrie un comentariu