Home > Slider > Angelina Jolie joacă tot mai murdar. De data aceasta l-a înfuriat la culme pe Brad Pitt

Angelina Jolie joacă tot mai murdar. De data aceasta l-a înfuriat la culme pe Brad Pitt

angelina jolie

Angelina Jolie nu cedează! Actrița de 43 de ani continuă să-l șicaneze pe fostul ei soț, Brad Pitt. Jocul ei murdar a fost deconspirat de o sursă TMZ, care susține că vedeta americană și-a convins o parte din copii să-și evite tatăl. Angelina s-a întors la Los Angeles zilele trecute și nu le-a interzis copiilor să se vadă cu Brad Pitt, dar îi influențează într-un mod numai de ea știu să nu se întâlnească.

bradpittSurse din apropierea actorului de 54 de ani, care cunosc detalii picante despre divorț, au declarat pentru TMZ că relația lui Brad Pitt cu proprii lui copii este una foarte afectată. Deși încearcă să se apropie de toți copiii lui, doar fetele – Zahara, de 13 ani, Shiloh, de 12 ani, și Vivienne, de 10 ani, sunt dornice să petreacă timp cu tatăl lor. Băieții în schimb –  Maddox, de 17 ani, Pax, de 14 ani, și Knox, de 10 ani – sunt mai reținuți, din cauza trucurilor la care Angelina Jolie recurge pentru a-și îndepărta copiii de fostul soț.

Fostul cuplu „Brangelina” se va „reuni” marțea viitoare, în fața judecătorului, unde vor discuta, din nou, problemele privind custodia copiilor și pensia alimentară. Între timp, Angelina Jolie este obligată să-i permită lui Pitt să petreacă cel puțin patru ore, în fiecare zi de școală, cu copiii săi, potrivit The Blast. De asemenea, în weekend, el are dreptul să stea cu cei mici 12 ore pe zi.

În iunie, Angelina Jolie a fost somată de judecătorul care se ocupă de cazul ei de divorţ să îi permită lui Brad Pitt să stea mai mult cu copiii lor, în caz contrar, actriţa americană riscând să piardă custodia fizică a acestora. Judecătorul a propus mai multe măsuri, printre care dreptul de vizită prelungit pentru actor în perioada vacanţei de vară, dreptul copiilor la convorbiri telefonice cu acesta ori de câte ori doresc şi interdicţia impusă Angelinei de a verifica mesajele pe care Brad le trimite micuţilor.

Articole asemanatoare
Brad Pitt dezvăluie că nu a mai plâns de 20 de ani, dar spune că este foarte emoționat… de copiii săi
Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent
Angelina Jolie
Femeia celebră pe Instagram pentru operaţiile sale estetice, arestată pentru „blasfemie”
Brad Pitt
Brad Pitt a dezvăluit numele celor doi actori în fața cărora nu are nicio șansă în lupta pentru roluri

Comenteaza acest articol

Angelina Jolie joacă tot mai murdar. De data aceasta l-a înfuriat la culme pe Brad Pitt

by Andreea Damian   1 min
0