Tabu
PEOPLE Slider

Angelina Jolie s-a răzbunat pe Brad Pitt

angelina jolie

Angelina Jolie și Brad Pitt sunt oficial singuri, deși divorțul lor nu s-a încheiat. Actrița a ales să se răzbune pe fostul său soț, renunțând la numele lui.

Vedeta în vârstă de 43 de ani a renunţat în mod oficial la numele Pitt, potrivit unei hotărâri dispusă de un judecător, scrie USA Today. „Angelina vrea să dea trecutului căsătoria și transmite un mesaj renunțând la numele lui Brad”, spune o sursă din apropierea actriței. „A terminat-o cu Brad pentru totdeauna și este din nou ea însăși”, a adăugat sursa. Aceeaşi hotărâre dispune că ambii actori sunt din punct de vedere legal persoane singure, în timp ce continuă înţelegerea de divorţ, o măsură legală cunoscută drept „bifurcation of marital status“ pe care fostul cuplu a solicitat-o.

Cei doi s-au căsătorit în 2014, după 10 ani de relație, iar doi ani mai târziu au înaintat actele de divorț. Au șase copii împreună – Maddox, de 17 ani, Pax, de 15 ani, Zahara, de 14 ani, Shiloh, de 12 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, în vârstă de 10 ani. „Ambii părinţi se concentrează pe ceea ce este mai bine pentru copii“, a declarat o sursă pentru People, după ce despărţirea a fost confirmată.

După despărțirea de Brad Pitt, Angelina Jolie este o mamă singură, dar indulgentă cu toți cei șase copii. „Copiii sunt viața ei”, a spus o sursă, potrivit Daily Mail, adăugând că „fiecare zi este o nouă aventură” pentru numeroasa familie care trăiește într-un conac de 25 de milioane de dolari din Los Angeles. Actrița pune preţ pe educaţie, dar şi pe activităţi distractive. Modul în care ea își crește copiii a fost apreciat și de tatăl său, actorul Jon Voight: „Este o mamă foarte implicată. Ştie ce trebuie să facă în ceea ce îi priveşte. Le oferă permanent iubire“, a spus el.

 

ARTICOLE SIMILARE

Scarlett Johansson: paparazzi riscă să provoace încă o moarte ca cea a prințesei Diana

realitatea

Dana Rogoz la 35 de ani! Ce mesaje a publicat la aniversare

Tabu Tabu

Scarlett Johansson a spus „DA” a treia oară. Cine e soțul actriței

Tabu Tabu

Gabriela Spanic, din nou în brațele unui român

Tabu Tabu

Manuela Hărăbor și-a decorat singură casa și balconul

Tabu Tabu

Regizorul român aflat în juriul Festivalului de Film de la Veneția

Andreea Damian

Scrie un comentariu