Home > Agenda > Aniversarea Zdob si Zdub 20 de ani se reprogrameaza!

Aniversarea Zdob si Zdub 20 de ani se reprogrameaza!

Din solidaritate cu familiile celor implicati in tragedia din clubul Colectiv, trupa Zdob si Zdub si BestMusic au hotarat sa reprogrameze concertul aniversar si lansarea de album pe 17 ianuarie tot la Arenele Romane din Bucuresti. Asa ca, pe 17 ianuarie de la ora 19:00, trupa “Zdob si Zdub” va sustine un concert aniversar si va lansa si live un nou album sub forma unei compilatii de piese needitate cu titlul, “20 de veri” sub egida MediaPro Music.

Moldovenii vor fi protagonistii unui show de exceptie. Acest concert se va tine pentru toti fanii “Zdob si Zdub” cu prilejul a 20 de ani de activitate muzicala a “lautarilor etno-rock”.

aniversarea_zdob_si_zdub_20_de_ani_se_reprogrameaza1Pe scena Arenelor Romane veti avea parte de cele mai tari hituri zdubesti, adunate in acesti 20 de ani de activitate iar pe noul CD veti “gusta” din 16 piese needitate, inclusiv 3 single-uri noi. Toamna aceasta Zdob si Zdub strange cea mai bogata roada pentru voi!

Zdubii vor serba jubileul  impreuna cu  invitati speciali – artisti si persoane publice care le-au marcat cariera. Veti avea parte de featuring-uri cu Teo Trandafir, Boonika originala din Valeni, MC Vasile, Radu Almasan (Bosquito), Anatol Stefanet (Trigon), Mitos Micleusan (Planeta Moldova), Franz Meir-Dini (Germania). In deschidere va canta trupa cult din Chisinau, “Cuibul” cu solistii Lidia Scarlat si Igor Dinga.

Mai tineri ca niociodata  Zdubii va asteapta sa cinstim muzica impreuna!

Mai multe detalii despre concertul Zdob si Zdub: http://www.tabu.ro/show-aniversar-zdob-si-zdub-20-de-ani/

Articole asemanatoare
Cum alegem cel mai frumos cadou pentru copilul nostru?
Castiga una din cele doua invitatii la concertul Zdob si Zdub!
Zdob si Zdub lanseaza un nou videoclip inaintea show-ului aniversar!
Show aniversar Zdob si Zdub 20 de ani!

Comenteaza acest articol

Aniversarea Zdob si Zdub 20 de ani se reprogrameaza!

by realitatea   1 min
0