Tabu
Image default
FASHION Slider

Bărbați „însărcinați”, pe podium la o prezentare de modă din Londra

Designerul chinez Xander Zhou a șocat publicul de la Săptămâna Modei de la Londra cu o prezentare de modă mai puțin obișnuită. Acesta a trimis pe podium bărbați cu burți false de gravide, care au devenit rapid subiect de discuție după show.

Potrivit smh.com, bărbații „însărcinați” care defilau pe scenă se mângâiau pe burtă, iar unii chiar își ridicau tricourile pentru a expune protezele care imitau perfect burta de gravidă. Tricourile lor aveau imprimat mesajul „new world baby” (trad. din engleză copil din lumea nouă).

Probabil vă amintiți că în luna septembrie a anului trecut Eckhaus Latta a apelat la o femeie însărcinată pentru a prezenta unele ținute în cadrul Săptămânii Modei de la New York, iar modelul Gemma Ward a defilat însărcinată pentru David Jones în urmă cu doi ani.

Este de înțeles de ce designerii includ femei însărcinate în show-urile lor de prezentare, într-o lume a modei care cere tot mai multă diversitate în ceea ce privește vârsta, etnia, dimensiunile sau sexul modelelor. Dar nu este la fel de simplu de realizat ce anume a dorit designerul Xander Zhou să obțină folosind bărbați cu proteze de burtă în prezentarea sa.

Pe contul de Instragram al brandului a fost postată o fotografi cu modelul Daniel Olze cu o proteză de burtă, însoțită de mesajul „Noi cei de la Supernatural, Extraterrestrial & Co. suntem pregătiți pentru un viitor în care bărbații pot fi însărcinați”.

ARTICOLE SIMILARE

Bacteria care se hrăneşte doar cu dioxid de carbon ar putea ajuta la combaterea schimbărilor climatice

Andreea Damian

TABU: Invenția care ar putea ajuta bărbații să-și alăpteze bebelușii

Andreea Damian

Ecografia pe unghii, suvenir îndrăzneț pentru gravide

Andreea Damian

A fost descoperită legătura dinstre insomnie și riscul cardiovascular

Andreea Damian

Australia a înregistrat un nou record al celei mai calde zile din toate timpurile

realitatea

Pantofii Givenchy cu puf și fermoare

realitatea

Scrie un comentariu