Tabu
PEOPLE Slider

Beyonce și Jay-Z și-au reînnoit jurămintele de nuntă și au postat pe Twitter o imagine cu gemenii

beyonce

Beyonce și Jay-Z au împlinit în luna aprilie 10 ani de căsnicie. Cu această ocazie, cei doi artiști și-au reînnoit jurămintele de nuntă. Ceremonia ar fi avut loc înainte de a pleca în turneul mondial On The Run II.

La un concert din Cardiff, care face parte din cadrul turneului On The Run, în timp ce cântau duetul lor „Young Forever”, pe un ecran a apărut un filmuleț, în care cei doi artiști erau îmbrăcați complet în alb și participau, alături de copiii lor, la ceea ce părea a fi o ceremonie de reînnoire a jurămintelor de nuntă.

https://twitter.com/OTRIITour/status/1004478866793132032

La ceremonie ar fi participat și gemenii de un an, Rumi și Sir, precum și sora mai mare, Blue Ivy, de șase ani. Imaginile cu Beyonce şi Jay-Z alături de gemeni stârnesc însă vâlvă pe rețelele de socializare. Există voci care susțin că micuții din brațele celor doi  nu ar fi de fapt Rumi și Sir. Astfel, pe ecrane, spectatorii au putut vedea o fotografie a lui Beyonce, coafată ca regina Cleopatra, ţinând în braţe doi copii şi o alta a lui Jay-Z împreună cu aceeaşi micuţi, alături de textul „Dragostea este universală”.

https://twitter.com/OTRIITour/status/1004443971333099520

Jay-Z și Beyonce s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008, în mare secret, devenind poate cel mai popular și admirat cuplu de la Hollywood. Beyonce Knowles, în vârstă de 36 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 ca membră a trupei Destiny’s Child. În 2003, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love”. Jay-Z , de 48 de ani, a devenit în 2017 lider în topul celor mai bogaţi artişti hip-hop, realizat de Forbes, cu o avere de 900 de milioane de dolari.

Beyonce şi Jay-Z, împreună în al doilea turneu mondial. Au făcut anunțul pe Instagram

ARTICOLE SIMILARE

După luna artificială, un soare artificial va lumina în curând cerul Chinei

Andreea Damian

Poliamorul – un stil de viata nonconformist

realitatea

CHA CHA LITIX! Episodul 70. Bancomatele sar în aer mai rău ca petardele de Revelion

Andreea Damian

TEO parasita, inselata, bolnava / Cu ce femei (FOTO) se distreaza COSTI dupa ce a parasit-o pe TEO!

Motivul pentru care regina Elisabeta a II-a va rata și botezul bebelușului prințului Harry

Andreea Damian

Elisabeth Banks dă vina pe bărbați pentru eșecul de box office al filmului ei, Charlie’s Angels

Andreea Damian

Scrie un comentariu