Home > Slider > Billy Bob Thornton a dezvăluit adevăratul motiv al divorţului de Angelina Jolie

Billy Bob Thornton a dezvăluit adevăratul motiv al divorţului de Angelina Jolie

Billy Bob Thorton

Billy Bob Thornton, bărbatul de care Angelina Jolie a divorțat în 2003, a rupt tăcerea după 15 ani, și a vorbit pentru prima dată despre motivul despărțirii de actriță.

Billy Bob Thornton, în vârstă de 62 de ani, a spus că pe când Angelina Jolie se bucura de atenția lumii întregi, el era „agorafobic” (n.r. Agorafobia este teama patologică, obsesivă și nemotivată de spațiile largi, de locurile deschise, etc).

„Aveam stiluri de viață total diferite. Ea are un stil de viață global, în timp ce eu am un stil de viață agorafobic. Deci, asta e realitatea. E singurul motiv din cauza căruia probabil nu mai suntem împreună, știi, din cauză că suntem diferiți și ne dorim alte lucruri de la viață”, a declarat Billy Bob Thornton într-un interviu acordat Hollywood Foreign Press Association’s HFPA, potrivit dailymail.co.uk.

Angelina Jolie a luat cea mai grea decizie de când a divorțat de Brad Pitt

Angelina Jolie și Billy Bob Thornton au fost căsătoriți în perioada 2000-2003. Cei doi au format unul dintre cele mai nonconformiste cupluri de la Hollywood și poate și unul dintre cele mai neobișnuite.

În ciuda diferenței de vârstă de peste 20 de ani, Angelina Jolie și Billy Bob Thornton s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei „Pushing Tin”, în 1999. Angelina a fost a cincea soție a lui Thornton, după relații eșuate cu Melissa Lee Gatlin (1978-1980), Toni Lawrence (1986-1988), Cynda Williams (1990-1992) și Pietra Dawn Cherniak (1993-1997). La rândul ei, Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorul Jonny Lee Miller (1996-1999) și Brad Pitt (2014-2016).

Articole asemanatoare
angelina jolie
Angelina Jolie s-a răzbunat pe Brad Pitt
Angelina Jolie
Angelina Jolie e o mamă singură. Cum se descurcă de fapt fără Brad Pitt
Angelina Jolie
Angelina Jolie a găsit soluția pentru pacea mondială
angelina jolie
Angelina Jolie ocupă locul lăsat liber de Gwyneth Paltrow în universul filmelor Marvel

Comenteaza acest articol

Billy Bob Thornton a dezvăluit adevăratul motiv al divorţului de Angelina Jolie

by Andreea Damian   1 min
0