Home > Lifestyle > Blogul secret al lui Meghan Markle scoate la iveală dezvăluiri incendiare

Blogul secret al lui Meghan Markle scoate la iveală dezvăluiri incendiare

Căsătoria cu un prinț înseamnă oferirea pe tavă atât a vieții personale, cât și a celei sociale. Standardele unei Case Regale, cum este cea britanică, sunt ridicate la un nivel înalt, astfel încât orice abatere de la conduită atrage cu sine și o serie de nemulțumiri.

Este și cazul lui Meghan Markle, frumoasa actriță în vârstă de 36 de ani, care i-a cucerit inima Prințului Harry, de 33 de ani, și care urmează să-i devină soție pe 19 mai într-o ceremonie fastuoasă ce se va desfășura la Castelul Windsor.

Avide după subiecte fierbinți care să le crească tirajele, tabloidele caută orice găselniță care să îți prejudicieze imaginea. S-a întâmplat recent, după ce blogul secret al frumoasei Meghan, de la începuturile carierei sale actoricești. Acesta ar conține detalii picante și postări incendiare despre o „fată cu sâni magici”. Scris sub forma unui jurnal, blogul descrie cu sinceritate drumul parcurs de tânăra aspirantă la o carieră de actriță, relatând atât triumfurile ei, cât și necazurile.

Postările ei descriu cu lux de amănunte provocările pe care le-a întâmpinat când mergea la castinguri, regizorii  tiranici și rivalele, producătorii care o tratau foarte urât dar și medicii care îi administrau cocktailuri de vitamine pentru a rezista pe platourile de filmare.

Meghan Markle nu a putut risca să-și dezvăluie numele pe blog, acesta ar fi însemnat îngroparea definitivă a carierei de acteriță, și l-a intitulat „Working Actress”  (trad. Actrița care lucrează). Creat în 2010, acesta include și numeroase fotografii incendiare ascunse până acum de ochii presei.  Tânăra actriță a descris, în termeni mai puțin delicați, cât de ciudat a simțit o scenă de dragoste cu un actor care nu avea pic de pasiune. De asemenea, ea  descrie cu lux de amănunte triumfurile dar și dificultățile financiare pe care le-a întâmpinat până a cunoscut succesul.

În 2012, când cariera începea să se clădească pe roluri bine cotate, Meghan a renunțat să mai scrie e blog. Surse din anturajul ei susțin că blogul a fost o modalitate prin care ea se elibera de frusgtrările pe care tinerele talente le adună la începutul carierei. Se crede că a fost o modalitate de a inspira și alți actori care să lupte pentru ceea ce merită, susține aceeași sursă, citată de dailymail.co.uk.

„Este ciudat că acest blog a dispărut. Nu mai există nicio urmă de el pe internet. Îmi amintesc că oamenii au crezut că Meghan Markle l-a scris. N-aș fi surprinsă să cred că acest lucru e adevărat”, a postat o femeie numită Stephanie.

Acest jurnal secret a fost scris fără dezinvoltură, în jurul vârstei de 30 de ani – o perioadă critică în viața ei. Postările ei, în special primele, arată cât de mult a fost influențată de primul ei soț, producătorul de la Hollywood, Trevor Engelson, cu care a fost căsătorită timp de 6 ani.

Va deveni soția Prințului Harry

Meghan Markle este o actriță americană, care urmează să devină membră a familiei regale britanice ca urmare a căsătoriei cu prințul Harry în mai 2018. Markle s-a născut și a crescut în Los Angeles. După ce a absolvit Northwestern University cu o diplomă în teatru și studii internaționale în 2003, ea a jucat roluri mici în mai multe seriale de televiziune din Statelor Unite.

În 2017, s-a logodit cu Prințul Harry, al cincilea în linia de succesiune la tronul Britanic, și-a anunțat retragerea din actorie și intenția de a continua munca umanitară. În timpul unui interviu acordat revistei Vanity Fair în luna septembrie 2017, Markle a vorbit în public pentru prima dată despre dragostea ei pentru Prințul Harry, spunând: “suntem doi oameni care sunt cu adevărat fericiți și îndrăgostiți. Ne-am întalnit in mare liniște, aproximativ șase luni înainte de a deveni știre, și am lucrat în tot acel timp, și singurul lucru care s-a schimbat a fost percepția oamenilor.” Mai târziu în acea lună, au făcut prima lor apariție publică împreună la Invictus Games în Toronto.

Meghan Markle a dezvăluit meniul pe care îl va avea la nuntă

Articole asemanatoare
Ce trebuie să știi despre scrubul facial
Meghan Markle
Meghan Markle şi prinţul Harry încalcă din nou tradiția. Regina e supărată foc!
meghan markle
Meghan Markle a adus un omagiu prințesei Diana, dar alegerea ei vestimentară a stârnit controverse
harry
Probleme între prinții Harry și William

Comenteaza acest articol

Blogul secret al lui Meghan Markle scoate la iveală dezvăluiri incendiare

by Andreea Damian   2 min
0