Tabu
LIFESTYLE Slider What's hot

Blogul secret al lui Meghan Markle scoate la iveală dezvăluiri incendiare

Căsătoria cu un prinț înseamnă oferirea pe tavă atât a vieții personale, cât și a celei sociale. Standardele unei Case Regale, cum este cea britanică, sunt ridicate la un nivel înalt, astfel încât orice abatere de la conduită atrage cu sine și o serie de nemulțumiri.

Este și cazul lui Meghan Markle, frumoasa actriță în vârstă de 36 de ani, care i-a cucerit inima Prințului Harry, de 33 de ani, și care urmează să-i devină soție pe 19 mai într-o ceremonie fastuoasă ce se va desfășura la Castelul Windsor.

Avide după subiecte fierbinți care să le crească tirajele, tabloidele caută orice găselniță care să îți prejudicieze imaginea. S-a întâmplat recent, după ce blogul secret al frumoasei Meghan, de la începuturile carierei sale actoricești. Acesta ar conține detalii picante și postări incendiare despre o „fată cu sâni magici”. Scris sub forma unui jurnal, blogul descrie cu sinceritate drumul parcurs de tânăra aspirantă la o carieră de actriță, relatând atât triumfurile ei, cât și necazurile.

Postările ei descriu cu lux de amănunte provocările pe care le-a întâmpinat când mergea la castinguri, regizorii  tiranici și rivalele, producătorii care o tratau foarte urât dar și medicii care îi administrau cocktailuri de vitamine pentru a rezista pe platourile de filmare.

Meghan Markle nu a putut risca să-și dezvăluie numele pe blog, acesta ar fi însemnat îngroparea definitivă a carierei de acteriță, și l-a intitulat „Working Actress”  (trad. Actrița care lucrează). Creat în 2010, acesta include și numeroase fotografii incendiare ascunse până acum de ochii presei.  Tânăra actriță a descris, în termeni mai puțin delicați, cât de ciudat a simțit o scenă de dragoste cu un actor care nu avea pic de pasiune. De asemenea, ea  descrie cu lux de amănunte triumfurile dar și dificultățile financiare pe care le-a întâmpinat până a cunoscut succesul.

În 2012, când cariera începea să se clădească pe roluri bine cotate, Meghan a renunțat să mai scrie e blog. Surse din anturajul ei susțin că blogul a fost o modalitate prin care ea se elibera de frusgtrările pe care tinerele talente le adună la începutul carierei. Se crede că a fost o modalitate de a inspira și alți actori care să lupte pentru ceea ce merită, susține aceeași sursă, citată de dailymail.co.uk.

„Este ciudat că acest blog a dispărut. Nu mai există nicio urmă de el pe internet. Îmi amintesc că oamenii au crezut că Meghan Markle l-a scris. N-aș fi surprinsă să cred că acest lucru e adevărat”, a postat o femeie numită Stephanie.

Acest jurnal secret a fost scris fără dezinvoltură, în jurul vârstei de 30 de ani – o perioadă critică în viața ei. Postările ei, în special primele, arată cât de mult a fost influențată de primul ei soț, producătorul de la Hollywood, Trevor Engelson, cu care a fost căsătorită timp de 6 ani.

Va deveni soția Prințului Harry

Meghan Markle este o actriță americană, care urmează să devină membră a familiei regale britanice ca urmare a căsătoriei cu prințul Harry în mai 2018. Markle s-a născut și a crescut în Los Angeles. După ce a absolvit Northwestern University cu o diplomă în teatru și studii internaționale în 2003, ea a jucat roluri mici în mai multe seriale de televiziune din Statelor Unite.

În 2017, s-a logodit cu Prințul Harry, al cincilea în linia de succesiune la tronul Britanic, și-a anunțat retragerea din actorie și intenția de a continua munca umanitară. În timpul unui interviu acordat revistei Vanity Fair în luna septembrie 2017, Markle a vorbit în public pentru prima dată despre dragostea ei pentru Prințul Harry, spunând: “suntem doi oameni care sunt cu adevărat fericiți și îndrăgostiți. Ne-am întalnit in mare liniște, aproximativ șase luni înainte de a deveni știre, și am lucrat în tot acel timp, și singurul lucru care s-a schimbat a fost percepția oamenilor.” Mai târziu în acea lună, au făcut prima lor apariție publică împreună la Invictus Games în Toronto.

Meghan Markle a dezvăluit meniul pe care îl va avea la nuntă

ARTICOLE SIMILARE

Incredibil! Un roman celebru a divortat dupa 17 ani!

Alex Velea si Mihai Morar au umilit-o pe Iulia Albu: “Zdreanta fashionista care…”

Nicoleta Luciu, distrusa de bubele de pe fata: “Am pierdut multe contracte si m-am ingrasat 12 kilograme!”

Cum se comporta zodiile in relatii?

realitatea

Cum să vezi doar partea bună a lucrurilor

realitatea

Pleo, robotul cu personalitate s-a lansat oficial în România

realitatea

Scrie un comentariu