Tabu
Image default
CULTURE Slider

Bond 25: explozie cu urmări dramatice pe platourile de filmare

O explozie a avut loc pe platourile de filmare ale noului James Bond, la studiourile Pinewood Studios. În urma incidentului un membru al echipei de filmare a fost rănit, iar o scenă a fost distrusă.

„Explozia controlată” a afectat exteriorul faimoasei scene 007 de la Pinewood Studios, Buckinghamshire, unde se filmează franciza de spionaj. Nimeni care lucrează în studio nu a fost rănit, dar un membru din echipa de filmare a suferit răni minore, potrivit regizorilor, citați de The Guardian. Incidentul a fost anunțat apoi pe contul oficial de Twitter al francizei.

Cotidianul britanic The Sun notează că o explozie multiplă a lovit platourile de filmare după ce o cascadorie a mers prost, iar o parte din acoperiș și mai mulți pereți au luat foc.

Explozia are loc la doar o lună după ce starul noului film, Daniel Craig, a fost rănit în timpul filmărilor din Jamaica. Conform presei britanice, actorul a aterizat greșit după o săritură de la înălțime și și-a rănit o gleznă. Craig, în vârstă de 51 de ani, a suferit apoi o intervenție chirurgicală, în urma căreia a trebuit să întrerupă filmările pentru două săptămâni.

Bond 25 este al cincilea film din franciza de succes în care Daniel Craig joacă rolul faimosului spion James Bond. Pelicula cuprinde scene filmate în Italia, Norvegia, Jamaica şi Marea Britanie și va fi lansată în cinematografele din Statele Unite, Marea Britanie și Franța în 8 aprilie 2020.

 

ARTICOLE SIMILARE

Miley Cyrus refuză să aibă copii până nu se rezolvă problemele climatice

Andreea Damian

Fotografie – Cristiana Apostol

realitatea

SF. NECTARIE Vindecatorul sarbatorit azi!

Și dacă am adopta un coral la distanță?

Andreea Damian

Fă o poză contrapposto pentru a părea mai atrăgătoare – zic asta chiar oamenii de știință

realitatea

Un film despre menstruație a câștigat Oscarul și facem un pas foarte important în destigmatizarea ei

Andreea Damian

1 comentariu

Daniel Craig, în pericol. Explozie reală pe platouri, la filmările pentru James Bond - Stiri eZZ 5 June 2019 at 10:28

[…] Ce s-a întâmplat la filmările pentru James Bond, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu