Home > Agenda > Bond 25: explozie cu urmări dramatice pe platourile de filmare

Bond 25: explozie cu urmări dramatice pe platourile de filmare

james bond

O explozie a avut loc pe platourile de filmare ale noului James Bond, la studiourile Pinewood Studios. În urma incidentului un membru al echipei de filmare a fost rănit, iar o scenă a fost distrusă.

„Explozia controlată” a afectat exteriorul faimoasei scene 007 de la Pinewood Studios, Buckinghamshire, unde se filmează franciza de spionaj. Nimeni care lucrează în studio nu a fost rănit, dar un membru din echipa de filmare a suferit răni minore, potrivit regizorilor, citați de The Guardian. Incidentul a fost anunțat apoi pe contul oficial de Twitter al francizei.

Cotidianul britanic The Sun notează că o explozie multiplă a lovit platourile de filmare după ce o cascadorie a mers prost, iar o parte din acoperiș și mai mulți pereți au luat foc.

Explozia are loc la doar o lună după ce starul noului film, Daniel Craig, a fost rănit în timpul filmărilor din Jamaica. Conform presei britanice, actorul a aterizat greșit după o săritură de la înălțime și și-a rănit o gleznă. Craig, în vârstă de 51 de ani, a suferit apoi o intervenție chirurgicală, în urma căreia a trebuit să întrerupă filmările pentru două săptămâni.

Bond 25 este al cincilea film din franciza de succes în care Daniel Craig joacă rolul faimosului spion James Bond. Pelicula cuprinde scene filmate în Italia, Norvegia, Jamaica şi Marea Britanie și va fi lansată în cinematografele din Statele Unite, Marea Britanie și Franța în 8 aprilie 2020.

 

Articole asemanatoare
Daniel Craig
Daniel Craig vrea să-și lase copiii pe drumuri. Ce va face cu averea lui de 125 mil. $
James Bond
Lansarea noului film „James Bond”, amânată din cauza coronavirusului
Billie Eilish
Billie Eilish a lansat piesa No Time To Die, tema pentru Bond 25
James Bond
Personajul James Bond va rămâne bărbat, spun producătorii

Bond 25: explozie cu urmări dramatice pe platourile de filmare

by Andreea Damian   1 min
1