Home > Slider > Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună. Fotografia care i-a dat de gol

Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună. Fotografia care i-a dat de gol

brad pitt

Umblă vorba că George Clooney ar fi jucat rolul lui Cupidon pentru amicul său, Brad Pitt. Și nu spera să-și împace prietenul cu frumoasa Angelina Jolie, ci cu nimeni alta decât prima lui soție, Jennifer Aniston.

Fanii celor doi actori nu au crezut nicio clipă zvonul că Jennifer Aniston s-a întors în brațele fostului ei soț, dar paparazzi i-au prins pe cei doi actori sărutându-se. Fotografia a făcut înconjurul lumii și deja circulă în presa tabloidă că eroina din „Friends” s-a împăcat cu Brad Pitt, după 13 ani de la divorțul lor răsunător.

brad pittLa vremea lor, Aniston şi Pitt formau una dintre cele mai îndrăgite perechi de la Hollywood. Au divorțat în 2005, după ce s-a aflat că Brad Pitt a înșelat-o cu Angelina Jolie. După aceea, anunțul separării dintre Aniston şi Justin Theroux a provocat o surprindere și mai mare, deoarece s-a crezut că aceasta a avut loc după ce divorțul lui Pitt de Angelina s-a finalizat.

„Nu au vrut să se afle, dar totul se datorează lui George Clooney. El a fost primul care l-a sunat pe Brad după ce a aflat că Jennifer a divorţat şi l-a încurajat să mai dea o şansă relaţiei lor”, a spus un apropiat.

Jennifer Aniston şi Justin Theroux s-au despărţit de curând după doi ani de căsnicie, în timp ce Brad Pitt a ales să divorţeze de Angelina Jolie după 2 ani de căsătorie (n.red. au avut o relație de 10 ani, dintre care 2 au fost soț și soție). Cei doi actori, botezaţi de presă de la Hollywood “Brangelina”, au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

 

Articole asemanatoare
Brad Pitt
Brad Pitt a dezvăluit numele celor doi actori în fața cărora nu are nicio șansă în lupta pentru roluri
Friends
Serialul Friends celebrează 25 de ani de la premieră
Angelina Jolie
Angelina Jolie și Brad Pitt au căzut la pace în privința copiilor dar au mai găsit un motiv de dispută
Jennifer Aniston
O comedie cu Jennifer Aniston și Adam Sandler a doborât recordul de cel mai vizionat film pe Netflix

Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună. Fotografia care i-a dat de gol

by Andreea Damian   1 min
1