Home > Slider > Bradley Cooper și Irina Shayk au hotărât cu cine rămâne fetița lor

Bradley Cooper și Irina Shayk au hotărât cu cine rămâne fetița lor

Bradley Cooper

Bradley Cooper și Irina Shayk vor împărți custodia legală și fizică a fiicei lor de doi ani, Lea De Seine. Actorul de 44 de ani și modelul în vârstă de 33 de ani, care în urmă cu mai bine de o lună s-au separat, au fost de acord să locuiască la New York, pentru a-și crește fetița, scrie TMZ.

O sursă apropiată celor doi a declarat că fostul cuplu a simțit că nu e cazul să meargă în instanță pentru a rezolva această chestiune. Așadar, nu există un acord legal scris privind custodia copilei, cel puțin deocamdată.

După despărțirea lor, Bradley și Irina au luat rapid o decizie în privința micuței Lea – și ambii au fost de acord asupra custodiei comune. Totuși, timpul pe care-l va petrece fiecare cu fetița e relativ. Starul american va petrece ceva mai mult timp în Los Angeles din cauza angajamentelor sale de la Hollywood.

Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit la începutul lunii iunie, după 4 ani de relație. Actorul laureat cu un premiu Oscar și supermodelul rus au început să se întâlnească în 2015. În martie 2017, cei doi deveneau părinții unei fetițe, Lea De Seine.

Irina Shayk a trecut deja peste despărțire

La nici două luni de la despărțirea de Bradley Cooper, Irina Shayk a dovedit că are puterea de a merge mai departe fără să se iute în urmă. Ea a fost surprinsă recent la plimbare cu fiica sa, alături de un bărbat. Ziarele de peste Ocean cred că este mai decât o relație de simplă prietenie. Misteriosul bărbat este directorul de creație de la British Vogue, Alec Maxwell.

 

 

Articole asemanatoare
lady gaga
Lady Gaga și Bradley Cooper, împreună!
lady gaga
Bradley Cooper a lăsat-o însărcinată pe Lady Gaga
Irina Shayk
S-a sfârșit! Irina Shayk l-a părăsit pe Bradley Cooper
Lady Gaga
Lady Gaga și Bradley Cooper s-au dat de gol! Au fost prinși când se sărutau

Bradley Cooper și Irina Shayk au hotărât cu cine rămâne fetița lor

by Andreea Damian   1 min
2