Tabu
Image default
PEOPLE Slider

S-a sfârșit! Irina Shayk l-a părăsit pe Bradley Cooper

Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit după 4 ani de relație. Actorul laureat cu un premiu Oscar și supermodelul rus au început să se întâlnească în 2015. În martie 2017, cei doi deveneau părinții unei fetițe, Lea De Seine. Acum că relația lor s-a încheiat în mod oficial, ei își doresc să împartă custodia fetei, potrivit People.

După toate speculațiile despre relația lor – care de altfel atârna de un fir de ață, vestea recent apărută în presa internațională apare la doar câteva ore după ce Irina ar fi părăsit casa în valoare de 4,5 milioane de dolari pe care o împărțea cu acesta, în Los Angeles.

Topmodelul de 33 de ani a afișat o expresie serioasă, în timp ce se îndrepta cu o valiză spre mașina care o aștepta în fața casei.

O sursă apropiată a celebrului cuplu a întărit speculațiile, printr-o declarație oferită publicației The Sun. Această sursă a afirmat că „lucrurile s-au răcit între Bradley și Irina. Nu au fost bine deloc în ultimele luni, iar Irina a decis că ar fi mai bine dacă s-ar muta într-un loc doar al său. Se pare că nu mai există nicio șansă ca ei doi să se împace”.

Tabloidele de peste Ocean scriu că micuța lor de 2 anișori era singura care i-ar mai fi ținut împreună pe Irina Shayk și Bradley Cooper. Motivul despărțirii ar fi posibila relație despre care s-a tot vorbit, cea dintre Lady Gaga și actorul în vârstă de 44 de ani.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Cel mai sincer interviu: cum s-a îndrăgostit Melania de Donald Trump, acum 20 de ani

Andreea Damian

Legătura surprinzătoare dintre sex și menopauză pe care femeile sigur nu o știau

Andreea Damian

Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Imagini din noua locuință

Tabu Tabu

Zi specială în familia Andrei. Pe cine sărbătorește vedeta?

Tabu Tabu

Vaccin anti COVID-19 | Efectul secundar care a făcut-o să creadă că are cancer de sân

Andreea Damian

André Rieu le-a pregătit fanilor o surpriză specială pentru sărbători

Andreea Damian

Scrie un comentariu