Tabu
Image default
LIFESTYLE Shop Slider

Brățara pentru slăbit care te electrocutează de fiecare dată când mănânci prea mult

Brățara Pavlok le transmite utilizatorilor un șoc electric de 350 de volți ca să-i ajute să scape de obiceiurile alimentare nesănătoase. Dar ajută cu adevărat la slăbit?

Mulți dintre noi ne confruntăm cu dificultăți când vine vorba de a mânca curat, sănătos. Iar unul dintre cele mai mari obstacole cu care ne putem întâlni când ținem dietă îl reprezintă cantitatea de alimente pe care o consumăm. Tentații sunt peste tot. De aceea, brățara care electrocutează este măsura extremă pentru a te ajuta să îți ții sub control greutatea și să te abții de la mâncare.

Clienții sunt mai mult decât mulțumiți. Brățara nu a fost concepută doar pentru a ajuta la slăbit. Brățara Pavlok este un ceas de mână, coordonat cu ajutorul unei aplicații. Brățara poate fi folosită de asemenea pentru a descuraja orice obicei prost, cum ar fi fumatul sau mâncatul unghiilor.

Potrivit descrierii producătorului, brățara vă permită să vorbiți limba creierului reptilian, acea parte din creier în care își au sediul comportamentele „instinctive” sau animalice: foame, sete, sexualitate, supraviețuire, prin adăugarea unui element neplăcut (inofensiv), adică unda de șoc electrică pe încheietura mâinii. Acest element neplăcut îndeamnă creierul să asocieze un sentiment rău cu un obicei rău și vă ajută să-i puneți capăt.

O studentă a inventat brățara care își schimbă culoarea în caz de hărțuire sexuală

Dacă nu vă simțiți în stare să vă chinuiți singuri, prietenii sau soțul sau iubiturl pot chiar să vă „ajute” în încercarea de a slăbit. Cum? Controlând brățara Pavlok de la distanță, de pe telefonul mobil. O astfel de brățară costă 300 de dolari. Designerul gadgetului a descris intensitatea șocurilor: „Se simte ca și cum ai fi atins o ușă după ce ți-ai freca șosetele pe covor”. Clienții sunt mulțumiți, în general, de produs, dar părerile sunt împărțite. Un bărbat a spus că brățara i-a schimbat viața, în timp ce un altul a mărturisit că din cauza undelor de șoc, pielea lui s-a umplut de bubițe, care îș mănâncă.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Blugii evazați | Iată cum să adopți acest denim care se potrivește tuturor tipurilor de corp

Andreea Damian

Nicki Minaj susține că se retrage pentru ca să-și întemeieze o familie

realitatea

La nunta lui Năstase, o vedetă şi-a etalat picioarele intr-o rochie fabuloasa

Aurul verde! De ce avocado a devenit mai profitabil decât marijuana?

Andreea Damian

Anticoncepționalele scad apetitul sexual

realitatea

Scandal la CNA din cauza emisiunilor Acces direct si La Maruta! “Sunt doua mizerii!”

2 comentarii

Brățara pentru slăbit care te electrocutează de fiecare dată când mănânci prea mult - Stiri eZZ 19 June 2019 at 17:12

[…] Brățara pentru slăbit care te electrocutează de fiecare dată când mănânci prea mult, pe TABU.RO […]

Răspunde
Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 17 – 23 iunie 2019? 26 June 2019 at 11:53

[…] Bratara pentru slabit care te electrocuteaza de fiecare data cand mananci prea mult – tabu.ro 2524 Facebook interactions […]

Răspunde

Scrie un comentariu