Tabu
LIFESTYLEShopSlider

Brățara pentru slăbit care te electrocutează de fiecare dată când mănânci prea mult

Brățara Pavlok le transmite utilizatorilor un șoc electric de 350 de volți ca să-i ajute să scape de obiceiurile alimentare nesănătoase. Dar ajută cu adevărat la slăbit?

Mulți dintre noi ne confruntăm cu dificultăți când vine vorba de a mânca curat, sănătos. Iar unul dintre cele mai mari obstacole cu care ne putem întâlni când ținem dietă îl reprezintă cantitatea de alimente pe care o consumăm. Tentații sunt peste tot. De aceea, brățara care electrocutează este măsura extremă pentru a te ajuta să îți ții sub control greutatea și să te abții de la mâncare.

Clienții sunt mai mult decât mulțumiți. Brățara nu a fost concepută doar pentru a ajuta la slăbit. Brățara Pavlok este un ceas de mână, coordonat cu ajutorul unei aplicații. Brățara poate fi folosită de asemenea pentru a descuraja orice obicei prost, cum ar fi fumatul sau mâncatul unghiilor.

Potrivit descrierii producătorului, brățara vă permită să vorbiți limba creierului reptilian, acea parte din creier în care își au sediul comportamentele „instinctive” sau animalice: foame, sete, sexualitate, supraviețuire, prin adăugarea unui element neplăcut (inofensiv), adică unda de șoc electrică pe încheietura mâinii. Acest element neplăcut îndeamnă creierul să asocieze un sentiment rău cu un obicei rău și vă ajută să-i puneți capăt.

O studentă a inventat brățara care își schimbă culoarea în caz de hărțuire sexuală

Dacă nu vă simțiți în stare să vă chinuiți singuri, prietenii sau soțul sau iubiturl pot chiar să vă „ajute” în încercarea de a slăbit. Cum? Controlând brățara Pavlok de la distanță, de pe telefonul mobil. O astfel de brățară costă 300 de dolari. Designerul gadgetului a descris intensitatea șocurilor: „Se simte ca și cum ai fi atins o ușă după ce ți-ai freca șosetele pe covor”. Clienții sunt mulțumiți, în general, de produs, dar părerile sunt împărțite. Un bărbat a spus că brățara i-a schimbat viața, în timp ce un altul a mărturisit că din cauza undelor de șoc, pielea lui s-a umplut de bubițe, care îș mănâncă.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Fostul sot al Danielei Gyorfi si-a refacut viata in America! “Cel mai mare regret al meu e ca am divortat de Gelu”

Italia devine prima țară cu educație obligatorie despre schimbările climatice

realitatea

Rețete pentru bebeluși preparate cu ajutorul unui blender

Tabu Tabu

Câştigător Chefi la cuţite 2023. Surpriză colosală, cine a plecat acasă cu 30.000 de euro

Andreea Damian

Viața după cancer. Shannen Doherty a postat un mesaj îngrijorător pe Instagram

Andreea Damian

Adele a dezvăluit primele date de concert din turneul de promovare a albumului „30”

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu