Home > Slider > Britney Spears s-a internat la psihiatrie

Britney Spears s-a internat la psihiatrie

britney spears

Britney Spears s-a internat într-un spital de psihiatrie, a anunțat miercuri Los Angeles Times. Cântăreața pop a suferit o cădere emoţională și va rămâne sub tratament 30 de zile.

Rapoartele spun că artista în vârstă de 37 de ani a fost stresată în ultimele săptămâni, din cauza stării de sănătate a tatălui ei, care a suferit două intervenții chirurgicale. Convalenscența lui Jamie Spears este și motivul pentru care Britney a renunțat la carieră sa muzicală pe o perioadă nedeterminată. Cântăreața a vrut să-și dedice timpul îngrijirii tatălui ei.

Artista a explicat pe Instagram și pe Twitter la începutul acestui an că e nevoită să amâne turneul Britney: Domination, pe care urma să îl susţină în Las Vegas, programat să înceapă inițial din luna februarie.

„Îmi canalizez atenția și energia pentru a avea grijă de familia mea”, a spus Britney într-o declarație. „Avem o relație foarte specială și vreau să fiu împreună cu familia mea în acest moment, așa cum și ea a fost mereu pentru mine. Apreciez rugăciunile și sprijinul acordat familiei mele în această perioadă. Îmi cer scuze pentru eventualele neplăceri pe care le-am provocat și aștept cu nerăbdare momentul în care voi putea să mă întorc pe scenă”, a mai transmis atunci vedeta pe Twitter.

Tot miercuri, vedeta americană a postat o fotografie pe Instagram. „Iubește-te având grijă de tine, de minte, de trup și de spirit. Toți avem timp de puțin timp cu noi”, a scris Spears la descrierea imaginii.

View this post on Instagram

We all need to take time for a little "me time." 🙂

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Problemele de sănătate mintală ale lui Spears au început în 2007, când a atacat un paparazzi cu o umbrelă, acelaşi an în care s-a internat la Centrul Medical al UCLA.

Articole asemanatoare
Britney Spears va avea prima expoziție de artă – Sometimes You Just Gotta Play!!!!!!
Britney Spears
„Victorie” pentru Britney Spears: a ieșit de sub curatela tatălui ei
Britney Spears
Britney Spears a întors armele împotriva tatălui ei, pentru libertate
Britney Spears
Situația lui Britney Spears, mai gravă decât se credea. Mama sa ia toate măsurile pentru a o salva

Comenteaza acest articol

Britney Spears s-a internat la psihiatrie

by Andreea Damian   1 min
0