Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Britney Spears s-a internat la psihiatrie

Britney Spears s-a internat într-un spital de psihiatrie, a anunțat miercuri Los Angeles Times. Cântăreața pop a suferit o cădere emoţională și va rămâne sub tratament 30 de zile.

Rapoartele spun că artista în vârstă de 37 de ani a fost stresată în ultimele săptămâni, din cauza stării de sănătate a tatălui ei, care a suferit două intervenții chirurgicale. Convalenscența lui Jamie Spears este și motivul pentru care Britney a renunțat la carieră sa muzicală pe o perioadă nedeterminată. Cântăreața a vrut să-și dedice timpul îngrijirii tatălui ei.

Artista a explicat pe Instagram și pe Twitter la începutul acestui an că e nevoită să amâne turneul Britney: Domination, pe care urma să îl susţină în Las Vegas, programat să înceapă inițial din luna februarie.

„Îmi canalizez atenția și energia pentru a avea grijă de familia mea”, a spus Britney într-o declarație. „Avem o relație foarte specială și vreau să fiu împreună cu familia mea în acest moment, așa cum și ea a fost mereu pentru mine. Apreciez rugăciunile și sprijinul acordat familiei mele în această perioadă. Îmi cer scuze pentru eventualele neplăceri pe care le-am provocat și aștept cu nerăbdare momentul în care voi putea să mă întorc pe scenă”, a mai transmis atunci vedeta pe Twitter.

Tot miercuri, vedeta americană a postat o fotografie pe Instagram. „Iubește-te având grijă de tine, de minte, de trup și de spirit. Toți avem timp de puțin timp cu noi”, a scris Spears la descrierea imaginii.

View this post on Instagram

We all need to take time for a little "me time." 🙂

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Problemele de sănătate mintală ale lui Spears au început în 2007, când a atacat un paparazzi cu o umbrelă, acelaşi an în care s-a internat la Centrul Medical al UCLA.

ARTICOLE SIMILARE

Ce probleme de sănătate au avut în familie Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate

Tabu Tabu

Studiu: Anorexia nu este doar o afecțiune psihică

Andreea Damian

N-ai să crezi ce fobii are Cătălina Grama Jojo! De ce se teme vedeta?

Tabu Tabu

De ce pacientele cu infarct trebuie să fie tratate de medici femei

Andreea Damian

De ce Kate a purtat rochii de gravidă scurte, iar Meghan ar trebui să-i urmeze exemplul

Andreea Damian

Carla Bruni are o sosie celebră în toată lumea. Și e tot fotomodel!

Andreea Damian

Scrie un comentariu