Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Captain Marvel e alergică la pisici

În Captain Marvel, Brie Larson interpertează rolul unei super-eroine, iar cea mai bună prietenă a sa este o… pisică. Dar actrița în vârstă de 29 de ani era cât pe-aci să refuze rolul în blockbusterul care va avea premiera mâine, 8 martie, în cinematografele din România.

Motivul e simplu: Brie e de fapt alergică la pisici. Vedeta a oferit un interviu publicației franceze Le Matin, în care a dezvăluit ce reacție a avut când a citit scenariul filmului. „Ei bine, prima mea reacție a fost să le spun agenților mei că este imposibilă să joc în film pentru că voi strănuta tot timpul la filmări, dacă va trebui să ating o pisică”, a mărturisit Larson.

Actrița s-a pregătit luni întregi ca să fie pregătită fizic pentru scenele cu „Goose”, pisica lui Carol Danvers, personajul jucat de ea. Apoi a explicat cum s-a descurcat cu alergia sa la pisici pe durata filmărilor. „Regizorii Anna Boden și Ryan Fleck au fost inventivi. De fapt, la filmări au fost trei tipuri de pisici. Prima a fost 100% realizată pe calculator. A doua a fost o jucărie de pluș cu care am putut filma toate scenele fără să strănut. Apoi a fost „Reggie”, o pisică de 12 ani care a fost un actor excelent. Știa ce să facă și făcea numai mișcările pe care le învățase”. Brie Larson recunoaște că iubește pisicile la nebunie, dar preferă să nu le atingă sau să stea în preajma lor.

Personajul Goose e o pisică drăgăstoasă și e interpretată de 4 feline: Reggie, Rizzo, Gonzo și Archie. Dar cel mai des îl vom vedea pe Reggie (care în realitate e motan), celebru pentru aparițiile în reclamele la mâncarea pentru pisici.

Captain Marvel care va fi lansat pe 8 martie este primul film cu un personaj feminin principal din seria Marvel. Deși povestea are loc în Universul Marvel, ea este independentă de evenimentele petrecute în lumea Avengers (Răzbunătorii).

ARTICOLE SIMILARE

New couple alert: Harry Styles și Olivia Wilde

Andreea Damian

Cornel Ilie va prezenta Romanian Music Awards 2013!

Mihaela Rădulescu, cură inedită de detoxifiere

Tabu Tabu

În Spania trăiesc cei mai sănătoși oameni din lume

Andreea Damian

Importanta interventiei precoce in autism

realitatea

Ce soție frumoasă își ia Maradona. Rocio Oliva e fotbalistă și are doar 28 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu