Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Care este adevărul despre relația lui nea Marin cu Liviu Vârciu

Între Liviu Vârciu și nea Marin apare întotdeauna câte un conflict, dar nu există distracție fără ei. Cei doi au o relație cu totul și cu totul specială, în ciuda tuturor disputelor pe care le au pe micul ecran.

Chiar dacă nu au nicio legătură de sânge, cei doi se consideră tată și fiu, dar chiar și așa, celebrul coregraf a mărturisit că există lucruri care îł deranjează la actor.

A spus adesea despre Vârciu că dacă nu își va schimba comportamentul în curând, atunci îl va trece pe locul doi în detrimentul lui Andrei Ștefănescu, pe care îl consideră un băiat mult mai liniștit și ascultător decât e Vârciu.

Marin Barbu, pe numele său din buletin, caracterizează relația cu Liviu Vârciu ca fiind una cu nădăbăi. Sunt „Ca șoarecele și pisica!” „De la început am fost așa și cred că așa o vom ține cât vom fi pe pământ. Noi nu putem să fim altfel, căci ne cunoaștem unul pe celălalt foarte bine, iar Liviu știe cum reacționez eu și caută mereu să mă încurce.”, a declarat nea Marin pentru Click!

Nea Marin l-a ajutat cu bani pe Vârciu

În urmă cu mulți ani, pe vremea când Liviu Vârciu își construia casa din Băneasa, Nea Marin a fost cel care l-a ajutat să finalizeze locuința. La vremea respectivă, actorul s-a plâns că nu are destui bani să termine casa, așa că Nea Marin i-a venit în ajutor și l-a împrumut pe Vârciu cu 30.000 de euro.

Înțelegerea a fost ca Liviu să-i înapoieze suma când va putea. Drept urmare, el s-a ținut de cuvânt. După ce a obținut un rol de coprezentator la Asia Express, Liviu Vârciu i-a returnat lui Nea Marin și ultimul bănuț.

ARTICOLE SIMILARE

De ce sunt îmbrățișările esențiale în cuplu?

Andreea Damian

Cum să mănânci bine fără să te simți vinovată?

Andreea Damian

Lumea întreagă protestează împotriva poluării doar românii cer azi mai multe șosele pentru #șîeu

Dora Constantinovici

Hot Chocolate Bomb: noua rețetă de ciocolată caldă care face furori pe social media

Ciocîrlan

Tendințe în modă inspirate de serialele noastre preferate

Andreea Damian

Terapia autoironiei – cum te poate face să te simți mai fericit

Andreea Damian

Scrie un comentariu