Tabu
PEOPLESlider

Care este adevărul despre relația lui nea Marin cu Liviu Vârciu

Între Liviu Vârciu și nea Marin apare întotdeauna câte un conflict, dar nu există distracție fără ei. Cei doi au o relație cu totul și cu totul specială, în ciuda tuturor disputelor pe care le au pe micul ecran.

Chiar dacă nu au nicio legătură de sânge, cei doi se consideră tată și fiu, dar chiar și așa, celebrul coregraf a mărturisit că există lucruri care îł deranjează la actor.

A spus adesea despre Vârciu că dacă nu își va schimba comportamentul în curând, atunci îl va trece pe locul doi în detrimentul lui Andrei Ștefănescu, pe care îl consideră un băiat mult mai liniștit și ascultător decât e Vârciu.

Marin Barbu, pe numele său din buletin, caracterizează relația cu Liviu Vârciu ca fiind una cu nădăbăi. Sunt „Ca șoarecele și pisica!” „De la început am fost așa și cred că așa o vom ține cât vom fi pe pământ. Noi nu putem să fim altfel, căci ne cunoaștem unul pe celălalt foarte bine, iar Liviu știe cum reacționez eu și caută mereu să mă încurce.”, a declarat nea Marin pentru Click!

Nea Marin l-a ajutat cu bani pe Vârciu

În urmă cu mulți ani, pe vremea când Liviu Vârciu își construia casa din Băneasa, Nea Marin a fost cel care l-a ajutat să finalizeze locuința. La vremea respectivă, actorul s-a plâns că nu are destui bani să termine casa, așa că Nea Marin i-a venit în ajutor și l-a împrumut pe Vârciu cu 30.000 de euro.

Înțelegerea a fost ca Liviu să-i înapoieze suma când va putea. Drept urmare, el s-a ținut de cuvânt. După ce a obținut un rol de coprezentator la Asia Express, Liviu Vârciu i-a returnat lui Nea Marin și ultimul bănuț.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată Oana Roman în costum de baie. FOTO

Andreea Damian

Cum sa iti faci un glam make-up

realitatea

De ce nimeni nu purta mască la Premiile Oscar 2021

Andreea Damian

Toni Garrn s-a căsătorit cu starul din Magic Mike! Vezi superba rochie de mireasă

Andreea Damian

Reguli noi la Premiile Oscar pentru eligibilitatea producţiilor la categoria „Cel mai bun film“

Andreea Damian

Iulia Albu, gest controversat în ziua în care designerul Răzvan Ciobanu ar fi împlinit 44 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu