Tabu
Image default
PEOPLESlider

Care este porecla secretă inventată de Prințul Charles pentru Camilla

Într-un episod din sezonul 4 din The Crown, disponibil încă de duminică, 15 noiembrie pe Netflix, Lady Diana descoperă o brățară gravată cu numele „Fred și Gladys”. Acestea sunt de fapt poreclele inventate pentru Camilla Parker Bowles și Prințul Charles.

„Cine este Fred?”, întreabă Lady Diana. „Este porecla mea pentru Prințul de Wales”, răspunde Camilla Parker Bowles în timpul unei cine. „Și el îmi spune Gladys”. Într-un episod – în mod ironic – intitulat „Basme”, prințesa inimilor descoperă în biroul viitorului ei soț schița unei brățări gravate… cu inițialele „Fred și Gladys”. Porecle care ar fi fost inspirate de personajele din serialul de radio The Goon Show, difuzat de BBC în anii 1950. Prințul Charles și Camilla Shand ar fi folosit aceste porecle în timpul relației lor, apoi prin corespondență.

Lady Diana a luat prânzul cu Camilla Parker Bowles în 1981. Potrivit RadioTimes, ea a aflat semnificația acestor porecle de la un prieten al Prințului Charles și dintr-un bilet găsit în apartamentele acestuia din urmă. Mai mult decât atât, mama prinților Harry și William nu ar fi descoperit imediat planurile pentru brățara „Fred și Gladys” – ci brățara în sine, cu câteva zile înainte de căsătoria ei cu Prințul de Wales, pe 29 iulie 1981.

Potrivit lui Jonathan Dimbleby, fost jurnalist BBC și autor al cărții Prince of Wales: A Biography(1994), inițialele FG ar însemna mai degrabă „Girl Friday”. Sau cealaltă poreclă dată de Prințul Charles Camillei Parker Bowles, după filmul His Girl Friday, de Howard Hawks, lansat în 1940.

Oricare ar fi adevărata semnificație a acestor inițiale, ele i-au permis lui Lady Diana să înțeleagă că ducesa de Cornwall era încă îndrăgostită de prințul charles. „Diana mi-a spus, mult mai târziu, în timpul uneia dintre conversațiile noastre private, că s-a simțit ca un miel trimis la abator în timp ce se îndrepta spre altar, ceea ce era foarte trist”, a susținut expertul în regalitate Jennie Bond în documentarul „Charles and Camilla: King and Queen in Waiting”.

ARTICOLE SIMILARE

Singura celebritate pe care președintele Joe Biden o urmărește pe Twitter

Andreea Damian

House of Gucci | Lady Gaga și maratonul de modă extravagant de pe covorul roșu

Andreea Damian

Jennifer Lopez investește într-o companie care vinde Viagra

Andreea Damian

Un cocktail Baby Yoda este acum servit la Disneyland în barurile Sam Tiki

realitatea

Cum să rezolvi problemele de cuplu cauzate de apariția copilului

Andreea Damian

Anatomia lui Grey continuă cu sezonul 15. Un actor celebru se alătură echipei

Andreea Damian

Scrie un comentariu