Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Secretele nespuse ale Oanei Sârbu

De multe ori timpul trece hain peste multe dintre vedetele noastre iar la altele nici nu se observă acest lucru. De exemplu, îndrăgita solistă şi actriţă din „Liceenii”, care a ajuns la frumoasa vârstă de 51 de ani şi care este în continuare neschimbată şi la fel de sexy ca în adolescenţă.

Solistă şi actriţă de succes într-o serie de filme pentru adolescenţi care au făcut istorie, vedeta se poate mândri cu o siluetă de vis şi cu un ten extraordinar. Poate că Oana are secretele ei pe care nu le împărtăşete cu oricine, însă e sigur că are o genă bună şi că în familia ei au mai multe femei frumoase. Şi dacă tot pomenim de familia Oanei, trebuie să ştiţi că în clanul Sârbu mai sunt şi câteva secrete nespuse până acum.

oana sarbu si fratele ei
oana sarbu si fratele ei

Unul dintre aceste secret bine păzite al interpretei şi actriţei din „Liceenii” şi „Liceenii în alertă” este că vedeta are un frate despre care nu se ştie mare lucru. Acesta este mai în vârstă cu 10 ani ca artista şi se ocupă cu totul altceva decât ea fiind pictor şi profesor de arhitectură. Cât despre modul ei de viaţă şi regimul pe care îl ţine, vedeta ne-a povestit cum se întreţine.

„Mănânc fructe, în general, iar când este ziua mea, primăvara, în această perioadă prefer fructele de pădure pe care le mânânc cu nuci şi migdale. Mai amestec câte un iaurt, beau o cafea cu lapte, o cană mare pe care o prelungesc până spre prânz. La prânz, paste sau orez cu ciuperci. Într-adevăr, nu prea îmi place să mănânc carne, dar nu pot să spun că sunt vegană. Încerc să mănânc legume, fructe, orez, paste integrale şi ciocolată neagră.

oana-sarbu-a pozat foartesexy
oana-sarbu-a pozat foartesexy

Seara mai mănânc brânză şi peşte. Nu mănânc mai târziu de ora 21.00, iar cel târziu la 23.00 sunt în pat. Merg şi la sala de sport, dar nu asiduu, nu fac performanţă. Acum fac Pilates şi ies la plimbare cu copilul şi cu căţeii, un Shitzu şi un Teckel, sunt nevoită să ies în fiecare zi şi doar în weekenduri îi duc în parc. Îi scot pe amândoi o dată pentru că am lesă dublă”, ne-a povestit Oana Sârbu care se pregăteşte de aniversarea de 52 de ani pe care îi va împlini în data de 13 mai. La un moment dat Oana a realizat în urmă cu ceva timp o şedinţă foto în care apare în ipostaze extrem de sexy

ARTICOLE SIMILARE

Spectacole-lectură la Centrul de Teatru Educațional Replika

Ciocîrlan

Terapie naturală: cirirpitul păsărilor este cel mai bun antidot împotriva stresului

realitatea

Kate Middleton va lansa un concurs de fotografie

Andreea Damian

Motivul pentru care Dragoș Moștenescu s-a mutat la Londra

Tabu Tabu

Salon Insula 42 ⎥ Bienala de Artă pe timp de pandemie

Ciocîrlan

Charlize Theron, confesiuni despre relaţia misterioasă pe care a avut-o cu Sean Penn

Andreea Damian

Scrie un comentariu