Home > Health > Ce exerciții te ajută să obții brațe tonifiate ca ale lui Meghan Markle

Ce exerciții te ajută să obții brațe tonifiate ca ale lui Meghan Markle

Meghan Markle

Meghan Markle încalcă adesea protocolul regal, fiind acuzată uneori că umblă prea despuiată. Nu de puține ori, Ducesa de Sussex a adoptat ținute cu umerii goi, fără să-i pese de etichetă şi nici de critici.

Curtea nu acceptă nuditatea și brațele descoperite. Nici măcar în ziua nunții, ducesa nu s-a putut abține. Meghan a plecat spre recepția organizată de Prințul Charles într-o rochie Stella McCartney extrem de sexy, pe gât, cu spatele gol şi fără mâneci, care îi punea în evidenţă silueta suplă. Apoi, la parada de ziua Reginei Elisabeta, aceasta a purtat o rochie cu vedere la umeri, de culoare roz pal semnată Carolina Herrera.

Nonconformista Meghan Markle arată incredibil de bine în ținute elegante care îi scot în evidență brațele tonifiate. În mod surprinzător, acestea nu sunt neapărat rezultatul antrenamentelor de forță. Potrivit fostului ei antrenor de fitness, fosta actriță americană a practicat timp de trei ani, în timpul filmărilor la serialul „Suits”, High Intenstity Interval Training (HIIT) folosind greutăți mici. Meghan nu se concentra în mod obișnuit pe tonifierea brațelor. „În general, lucra tot corpul”, a spus antrenorul ei pentru Women’s Health.

https://www.instagram.com/p/Bdd1szlnFZ5/?utm_source=ig_embed

Craig McNamee a convins-o să practice acest tip de antrenament de 3-4 ori pe săptămână, timp de 45 de minute, pentru că îi lucra toate grupele de mușchi.

De ce să alegem un antrenament de tipul High Intensity Interval Training (H.I.I.T.)?

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle, implicată în primul ei proiect solo în calitate de ducesă
Rochia cu care Meghan Markle i-a convins pe toți că va deveni mămică
meghan
Modul adorabil în care Harry și Meghan se alintă unul pe celălalt
Meghan Markle
Meghan Markle și Kate Middleton, așa cum nu le-ai mai văzut: cărunțite și pline de riduri

Loading...

Comenteaza acest articol

Ce exerciții te ajută să obții brațe tonifiate ca ale lui Meghan Markle

by Andreea Damian   1 min
0