Home > Health > Ce exerciții te ajută să obții brațe tonifiate ca ale lui Meghan Markle

Ce exerciții te ajută să obții brațe tonifiate ca ale lui Meghan Markle

Meghan Markle

Meghan Markle încalcă adesea protocolul regal, fiind acuzată uneori că umblă prea despuiată. Nu de puține ori, Ducesa de Sussex a adoptat ținute cu umerii goi, fără să-i pese de etichetă şi nici de critici.

Curtea nu acceptă nuditatea și brațele descoperite. Nici măcar în ziua nunții, ducesa nu s-a putut abține. Meghan a plecat spre recepția organizată de Prințul Charles într-o rochie Stella McCartney extrem de sexy, pe gât, cu spatele gol şi fără mâneci, care îi punea în evidenţă silueta suplă. Apoi, la parada de ziua Reginei Elisabeta, aceasta a purtat o rochie cu vedere la umeri, de culoare roz pal semnată Carolina Herrera.

Nonconformista Meghan Markle arată incredibil de bine în ținute elegante care îi scot în evidență brațele tonifiate. În mod surprinzător, acestea nu sunt neapărat rezultatul antrenamentelor de forță. Potrivit fostului ei antrenor de fitness, fosta actriță americană a practicat timp de trei ani, în timpul filmărilor la serialul „Suits”, High Intenstity Interval Training (HIIT) folosind greutăți mici. Meghan nu se concentra în mod obișnuit pe tonifierea brațelor. „În general, lucra tot corpul”, a spus antrenorul ei pentru Women’s Health.

https://www.instagram.com/p/Bdd1szlnFZ5/?utm_source=ig_embed

Craig McNamee a convins-o să practice acest tip de antrenament de 3-4 ori pe săptămână, timp de 45 de minute, pentru că îi lucra toate grupele de mușchi.

De ce să alegem un antrenament de tipul High Intensity Interval Training (H.I.I.T.)?

Articole asemanatoare
meghan markle
Meghan Markle își găsește inspirația pe YouTube, când vine vorba de machiaj
Meghan Markle
Anna Wintour, șefa revistei Vogue, inspirată de Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle, decizie extremă: va naște în apă, acasă
Meghan Markle
Decizia pe care a luat-o Meghan Markle în privința nașterii

Comenteaza acest articol

Ce exerciții te ajută să obții brațe tonifiate ca ale lui Meghan Markle

by Andreea Damian   1 min
0