Home > Lifestyle > Cel mai mare secret al reginei Elisabeta a II-a a fost deconspirat

Cel mai mare secret al reginei Elisabeta a II-a a fost deconspirat

regina

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are o mână falsă, pentru a saluta oamenii atunci când obosește. Cel mai popular monarh din lume are un mod unic prin care salută mulțimea. Regina Elisabeta al II-lea și familia ei trebuie să-și țină degetele împreunate și să-și miște ușor mâna dintr-o parte în alta. Dar mișcarea nu este doar pentru estetică, ci a fost dezvoltată pentru a se asigura că membrii familiei regale britanice nu-și solicită încheieturile.

După 66 de ani de domnie, probabil regina e sătulă de făcut cu mâna. Din fericire, Majestatea sa are o soluție de rezervă pentru momentul în care încheieturile sau brațele sale obosesc. Este vorba despre o mână falsă, pe care a primit-o în urmă cu câțiva ani de la un grup de tineri australieni. Studenții au amplasat o mânușă umplută pe un mâner de lemn, pe care îl poate strecura în mânecă atunci când efortul devine copleșitor.

Bineînțeles, a fost doar o glumă, iar Regina Elisabeta n-a folosit niciodată ciudata invenție. Se pare însă că suverana în vârstă de 92 de ani a fost încântată de cadou.

Dezvăluirile au fost făcut chiar de fiica sa, Prințesa Anne, de 68 de ani, în cartea lui Robert Hardman, „Queen of the World” (Regina Lumii). Hardman a explicat că Regina, care a fost întotdeauna un fan al cadourilor, ține mâna alături de ea, oriunde merge, chiar și în casa de vară de la Balmoral, în Scoția.

Articole asemanatoare
regina
Dezvăluiri despre relația tensionată dintre Charles și Andrew. Regina a recunoscut tot!
Regina Elisabeta
Gestul nesăbuit al reginei, la numai o zi după accidentul provocat de soțul ei
meghan markle
Meghan Markle a primit din partea Reginei Elisabeta a II-a o misiune importantă
Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață

Comenteaza acest articol

Cel mai mare secret al reginei Elisabeta a II-a a fost deconspirat

by Andreea Damian   1 min
0