Home > Lifestyle > Cel mai mare secret al reginei Elisabeta a II-a a fost deconspirat

Cel mai mare secret al reginei Elisabeta a II-a a fost deconspirat

regina

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are o mână falsă, pentru a saluta oamenii atunci când obosește. Cel mai popular monarh din lume are un mod unic prin care salută mulțimea. Regina Elisabeta al II-lea și familia ei trebuie să-și țină degetele împreunate și să-și miște ușor mâna dintr-o parte în alta. Dar mișcarea nu este doar pentru estetică, ci a fost dezvoltată pentru a se asigura că membrii familiei regale britanice nu-și solicită încheieturile.

După 66 de ani de domnie, probabil regina e sătulă de făcut cu mâna. Din fericire, Majestatea sa are o soluție de rezervă pentru momentul în care încheieturile sau brațele sale obosesc. Este vorba despre o mână falsă, pe care a primit-o în urmă cu câțiva ani de la un grup de tineri australieni. Studenții au amplasat o mânușă umplută pe un mâner de lemn, pe care îl poate strecura în mânecă atunci când efortul devine copleșitor.

Bineînțeles, a fost doar o glumă, iar Regina Elisabeta n-a folosit niciodată ciudata invenție. Se pare însă că suverana în vârstă de 92 de ani a fost încântată de cadou.

Dezvăluirile au fost făcut chiar de fiica sa, Prințesa Anne, de 68 de ani, în cartea lui Robert Hardman, „Queen of the World” (Regina Lumii). Hardman a explicat că Regina, care a fost întotdeauna un fan al cadourilor, ține mâna alături de ea, oriunde merge, chiar și în casa de vară de la Balmoral, în Scoția.

Articole asemanatoare
Palatul Buckingham
Criza a afectat și Palatul Buckingham. Ce decizie radicală a luat Regina
Regina
Ce au în comun Regina Elisabeta a II-a și actrița Marilyn Monroe
Regina Elisabeta a II-a, 67 de ani de la încoronare
Regina
Regina, gest „extrem” pentru a evita o întâlnire neprevăzută cu Nicolae Ceaușescu

Comenteaza acest articol

Cel mai mare secret al reginei Elisabeta a II-a a fost deconspirat

by Andreea Damian   1 min
0